Vampire Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Starlancer i aranizda kac kisi biliyor hicbi fikrim yok ama oynayip begenenlere (ki benim oynadigim en güzel uzay simülasyon oyunudur, simülasyon-action karisimi desek daha dogru olur) sevindirici bi haber.Yeni oyunun adi Freelancer olucak ve yine Microsoft yapiyor (bu adamlar nasil böyle bi oyun yapti ayri konu ama...) büyük oranda tamamlanmis oyun 2003 ün ilk ceyreginde cikicak...Gerci o zamanlar Eve online da cikmis olucak ama eve sonucta bi simülasyon oyunu degil ne kadar öle gözüksede düsmaninizi hedefinize alip (joystick inizle) vurmaya caliscaginiz bir oyundan oldukca uzak eve...Eski Starlancerin adami moda sokan oyun ici movieleri ve muhtesem savas sahnelerinden sonra umarim buda onun kadar güzel olur...Daha ayrintili bilgi icin http://www.lancersreactor.com/t/ ye tiklarsiniz ps - Bu sefer oyun oldukca kapsamli geliyor visible damageler, geminizin belirli zarar görmüs bölülerini (motor,silahlar, vs) kapatma oyunu yeni eklenen cok sayida strateji arasinda...Sitede FAQ kisminda oldukca aciklama var zaten... [hline]Dont make me more agressive then devil... [Bu mesaj Vampire tarafından 08 Ekim 2002 12:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 valla vampire zamanında oynayıp yorumlamistim hosuna gidebilir gezin biraz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 dood ! bunu şimdi bala buldum :) up. lancer ownzjoo.[hline] There is a peace I am searching There is a freedom I'm depending on There is a pain that's never ending There is a rain falling only on me There is a dream I am living There is a life I am dreaming of There is a death I'm awaiting There is a home I am deserting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar