Neveziah Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 benim; 1-Dream Thater-The Ytse Jam 2-System Of A Down-Chop Suey ama dt'yi hiç bir şeye değişmem.[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 beni champions league jenerik müziği coşturuyo en fazla.[hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Şu aralar en çok coşturanları yazacam yoksa uzun sürer... Manowar - Power of the Sword Rammstein - Feuer Frei Carmageddon 1 Soundtrack [Fear Factory - Deminihödö, tam hatırlamıyom] Hell March[hline]Avatar Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Korn - It's On Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
songlessbird Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 megadeth - reckoning day moonspell - alma mater dream theater - home bu aralarki favorilerm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 metallica - master of puppets diablo tristram (yawaş olmasına rağmen kafa sallamay başlıyorum :) a change of seasons - dream theater[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Hell March harbiden ya ona benzeyen R.A.T.M - Wake Up var sonra Chemical Warfare :) bilimum diğer slayer parçaları Megadeth - Duke Nukem Theme Hypocrisy - Reborn Dark Tranquillity görünce aklıma geldi bide Lethe de manyak gaza gelirim [hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me? [Bu mesaj Fiercewind tarafından 13 November 2003 20:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Dark Tranquillity - punish my heaven Dark Tranquillity - of melancholy and burning CoF - dusk and her embrace Abyssos - in fear they left the world unseen at the gates - blinded by fear transformers theme ( metal versiyonu)[hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 slipknot - sic perkusyonu öyle bir gaz veriyor ki..[hline]Güldürme beni Sam... [Bu mesaj arcane tarafından 13 November 2003 20:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 cky-96 quite bitter beings faction-lets go get cokes(yaşasın skate rock) powerman 5000-when worlds collide ratm-guerilla radio(üstüne tanımam) ratm-know your enemy bilimum ratm parçaları deli gaz veriyo vala bana, ayrıetten bilimum ska punk parçalarının kişiyi yerinden kaldırıp dans ettirme etkisi vardır öyle böyle değil :)[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Hammerfall - Fallen One[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Mike Portnoy - Drum Solo Deep Purple - Razzle Dazzle Deep Purple - Flight of the Rat (sonundaki bateri 3er solo) Deep Purple - Lazy (basindaki 4 dakikalik gitar ve sonrasi, islikla calmak daha bi gaz eriyo)[hline]Var var var. -A Khajiiti Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 wojciech kilar - bram stoker's dracula - the storm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xalthos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Korn - Twist 49sn olmasina ragmen costurmaya yetiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 iced earth - damien in flames - only for the weak[hline]a.k.a wicked How much longer till I hit the ground? I can't tell you why I'm breaking down. Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Slipknot - Spit It Out (tek geçerim) Slipknot - SIC (süper) Dark Tranquility - The Gallery (aşmış) Nightwish - Nightguest Nightwish - Bless The Child (Mükemmel) Limp Bizkit - Stuck(sırf gaz) Limp Bizkit - Pollution(gaz x 2) Bitiyorum bu şarkılara.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 13 November 2003 21:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Bu sıralar Overkill - Fuck You[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Dark Tranquillity demişken Insanity's Crescendo ...Of Melancholy Burning [İlk kısmı olan Mine is the Grandeur... la dinlemek gerek] Shadow Duet ve tabiki Lethe Hepsi gazdır, güzeldir , kraldır[hline]Avatar Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Cidden çok kalite grup D.T ya hastasyım[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 slipknot ın her şarkısının live at london versyonları deli. bi de in flames - cloud connected da bi umarsızca kafa sallama isteği gelio insana böle bi saga bi solaaa deli gibi bi aşşa bi yukarı sallıcan[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 İbrahim Tatlıses - Tek Tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
waxwing Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Catch 22 - Hard To Impress ölüyü bile coşturur[hline]Plugged in and ready to fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeftF13LD Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 tool - parabola a perfect cirlce - judith daha bi çok varda yazmaya üşendim[hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist Creed & TOOL - Ocean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeftF13LD Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 ha birde derek sherinian - sons of anu[hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist Creed & TOOL - Ocean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Metallica - To live is to die ( 4.30-7.30) Iron Maiden - Dance of Death Dream Theater- One last time Blind Guardian - Nightfall[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar