Popeye Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 son büyük patchten sonra hiç krayt avlamaya giden oldu mu? 4-5 saat aralıksız giantından juvenile'e kadar oldurmedigimiz krayt kalmadı bi tane tissue çıkmadı surekli pearl çıkıyo merak ettim nerf falan mı geldi bilmedigimiz yoksa biz mi şansızdık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Ben gelemedim ya ondandır :)[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 hehe walla o gun size solemedim de yani ben herhalde soyle 64 tissue ile felan dondum...lag lag dediim yerlerde item siliodum inventoriden :p saka bi yana nerdeyse 64 pearl cikicakti kalsaydik sifir tissue ya[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 wallaha evimi susledim hemen 2 pearl le ama :P dewbaaack!![hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar