-Legendary- Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Bir gün Frank'la oturuyoruz, sıkıldık. Frank bana unutamadığım bir maçı anlatmamı istedi. Benim de aklıma tabiiki geçen seneki Fenerbahçe maçı geldi. "Çok zor maçtı Frank" dedim. "Gollerin ardı arkası kesilmiyordu" Hemen atladı Frank 2 günlük Türkçesiyle "Like the supporters say, - yedi geliyor yedi?" "No no no no no" dedim. "Daha o kadar abartamadık". 6 Kasım falan demeye başladım ki yine araya girdi Frank ; "6 Kasim! Is this the match? I know this match from Holland" "Höh anasını" dedim. Meğer Hollanda'da bile yılın maçı diye defalarca kere yayınlanmış maç. Ama yine de birkez de benim ağzımdan duymak istedi. O günü yaşarcasına birkez daha anlattım olanları. Kadıköy'e geldik. Bizi Lorant karşıladı. Ben geçen sene sahadan atılan 4 kişiden biri olduğum için Lorant'la bağları koparmamıştık. "Hoşgeldiniz Bülent Bey" "Merhaba, arkadaş İtalya'dan yeni geldi, sizin stadın yeni halini hiç bilmiyor da bir yardımcı olur musunuz? Yabancı değil, Fatih Terim" Ve daha sonra kafamıza ve kalemize yediklerimizi anlattım sırasıyla. ............... '' Ya işte böyle Frank '' dedim en sonunda. "Tam beşle yırttık diye seviniyorduk bir de kim çaktı?..........Defanstan Kaptan Ümit !" yeni okudum yazıyı çok güldüm. Hatta gsli arkadaşlarım bile güldü, çünkü çok güzel uyarlamışlar. Hll olsun.[hline]a.k.a wicked How much longer till I hit the ground? I can't tell you why I'm breaking down. Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 bunun yeri burası değil bu 1 bu konu daha önce açılmıştı bu 2 tam dayaklıksın bu 3 :) Tık![hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 karpuz ne yaptın sen! arkadaş haue muha asupermiş lafları ile atılan mesajları bekliyordu buraya sevinicekti nasıl yaparsın böyle bişi karpuz ![hline]Grandmaster Hamburger Sam, 14 November 2003 02:47 tarihinde demiş ki: ekşisözlüğü objektif kaynak olarak kabul edeceğime gider uludağ maden suyunu kaynak edinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Pişman değilim, bi daha olsa bi daha yaparım :-P smiley koyduğuma şükretsin eşşek herif (lol)[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 said: Silthanas, 16 November 2003 21:19 tarihinde demiş ki: haue muha[hline]Külliyen Yalan... melek gibisin hızır acil nası yetişti :P bosuna patinaja mod deil arkadaş jet gibi valla v12 motor var silthimde[hline]Grandmaster Hamburger Sam, 14 November 2003 02:47 tarihinde demiş ki: ekşisözlüğü objektif kaynak olarak kabul edeceğime gider uludağ maden suyunu kaynak edinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 said: karpuz, 16 November 2003 21:13 tarihinde demiş ki: bunun yeri burası değil bu 1 bu konu daha önce açılmıştı bu 2 tam dayaklıksın bu 3 :) Tık![hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: 1) Sporla konu dışı arasında kaldım. Ama bunun ciddi birşey olmadıgını düşünerek buraya yazdım pişman deilim. 2) O topici görmedim o konuda haklısın, bence o ark yanlış yere açmış :) 3) Tam sopalıksın dynamik bu da 3[hline]a.k.a wicked How much longer till I hit the ground? I can't tell you why I'm breaking down. Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 legandary bu güzeldi işte :P neydi adamın adı hmm ahmet çakarı hatırladım asdasasd bu biiiir dasdasdas bu ikiii :)[hline]Grandmaster Hamburger Sam, 14 November 2003 02:47 tarihinde demiş ki: ekşisözlüğü objektif kaynak olarak kabul edeceğime gider uludağ maden suyunu kaynak edinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 :), kilit yok mu kilit zincirliorum kendimi topicime vurun kilidimizi[hline]a.k.a wicked How much longer till I hit the ground? I can't tell you why I'm breaking down. Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 said: karpuz, 16 November 2003 21:13 tarihinde demiş ki: bunun yeri burası değil bu 1 bu konu daha önce açılmıştı bu 2 tam dayaklıksın bu 3 :) Tık![hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: :D[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 ehe görmemiştim güzelmiş[hline]MeTallica bi gün şu gitarı sökecem kararlıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 bende duymamıştım ne diim güzelmiş ne diim gs liyim :)[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 said: DynamicK, 16 November 2003 21:28 tarihinde demiş ki: legandary bu güzeldi işte :P neydi adamın adı hmm ahmet çakarı hatırladım asdasasd bu biiiir dasdasdas bu ikiii :) bana daha çok popstardaki armağanı hatırlattı.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar