unity100 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 kalabalik serverlerin hepsinde cap dolmus. nasil ? paran var mi ? var herkeste bolca bi kamu misyonu 25 k. e architect misin ? degilsen bul bi tane al deedini server acildiktan sonra 20 dakka icinde p cityn hazir. zor mu 5 citizen bulmak yarina kadar sehirin kalici olmasi icin ? hayir. ee ne oldu simdi dayanan kurdu, ortalkta her gezegende 10 ar tane olmak uzere 5-10 citizenli sehirler var. e ne oldu beraber onceden toplanip hazirlanan 20-30 tane evi yanyana kuran gruplar, palar ? ne olacak bunlarin p citysi ? ne yapacak bu adamlar diger sehirlere gidip yalvaracak mi bizi alin diye. 20 kisiyi alacak diger taraftakiler de hic killanmiycaklar kendi mayorlarini sectirirler diye. peki 5 er 10 ar kisilik gruplar genislememe karari alirsa ne olacak ? bu sacmalik ancak bunu dusunemeyecek kadar SALAK devlerle aciklanabilir bunun baska aciklamasi olamaz.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 ilginç.. dantooine de artık ev yapılıomu? *limon sıkar*[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 evet jedi cavenin girisine yakin bir yerde 2 3 ev vardi 1 hafta once[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 olacak olan su, yeterli kalabaligi olan gruplar direkt sehirlere tasinarak citizen declare olup en yakin electionda ele gecirecek mayorlugu.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 satin alacaklar spotu sehri yada oylama usulu ile indiricekler snrm.. spotlar deger kazansin evet evet! :p[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Şimdi en son bakmadım ama player city dışında ev koyabilecek yer yada izin kalıyor mu bilmiyorum.Eğer illa PC içine ev kurman gerekiyorsa, anca nufus önemli olacaktır, çoğunluk kimdeyse şehir yönetiminide o ele geçirir.Ama DEV ne yaparsa yapsın bi 5 kişiyiz şehrimize başkasını almayıza izin veremez sonuçta 100 kişilik bir PA evsiz kalirsa adamlar 5 kişi kurtarcaz diye 100 kişiden olurlar. Not:Ama DEV in yaptıkları düşünülürse büyük ihtimal 100 kişi kaybederler zaten, çok mantıklı düşünmedikleri için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 hoca kimseye bizi alın diye yalvarmak zorunda değilsin ki? zaten city limitleri içine ev koyup residence declare edersen citizen sıfatı kazanıyorsun. ayrıca kimse kimseye "ev dikin ilerde sizi player city yapıcaz" demedi. Millet kendi kendine gelin güvey oldu. Demek ki bu işin kıstası ev yerleştirmek değil city hall yerleştirmekmis. Bu kadar önemsiyolarsa server upta online olup city hall yerleştirselerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 hayir abi oyle degil iste. sehrin mayoru eger enable zoning etti ise sen mayordan grantzoningrights almadan ev de dahil hicbisey dikemiyosun sehrin etki alanina.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Ben 50 kişi olucak diye bekliyorum limi, 5'le karşılaşınca dumur yaşadım. Çok düşük olmuş. 6 kişiyle ne şehir olur ne outpost..[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 ya outpost 5 le olur normaldir, mining outpost filan dantuinde ne kadar zaten. ama mevzu o degil mevzu 10 tane cap olmasi.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Orada City milita diye birsey var. Insallah City war diye de birsey vardir ki sehirleri dikmektense elegeciririz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 yok oyle bisey[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 City militia olayı aksine rezalet, eğer warn edilirsen adamlar sana dalsa bile sen onlara dalamıyorsun(can not defend themselves kısmından bunu anladım).Aynı zamanda ban komutu var ki şehrin yanına yaklaşamıyorsun.Yani SOE deki ileri zekalılar, bunu düzeltmezse adam isterse orada 5 kişi bile oturabilecek istediği kadar. Not:SOE ye bu kadar kızgın olmamın sebebi, bugüne kadar AO,UO pek çok mmorpg oynadım, acc kapadım 1-2 yıl sonra yeniden açtım, ama karakterlerim hep yerli yerindeydi, bu SOE diyorki 3 ay kesin kalır sonrasına karışmayız böyle saçmalık, böyle çıkar ilişkisimi olur ya!!! [Bu mesaj Lynx tarafından 16 November 2003 20:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 canim olsun o kadar da. slice ettigi rifleyi geri vermeyen slicere warn etsinler adamlar bi ban ceksinler de bi faktoru olsun mesela. yetkiyi kotuye kullanan sehirler kotu sohret kazanir yerinde kullananlar iyi. ticaret, misyon iyisine kayar.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Ama can not defend olayı saçma, yoksa adamlar şerif olsun outlawa karşı korusun, bu sorun değil, yalnız can not defend nedir ya adam bana warn çekip dalacak ben öyle boş boş bakıcam saçmalığa bak.Yani city militia elin novice marksmanı beni öldürecek böyle saçmalık olmaz ya, hem olayı rp açısından incelersek eski batıda yaşanabilir hani çok iyi bir şerifmişsin şehrimizi korurmusun vs... vs... Yanlış anlaşılmasın sinir etti beni SOE tüm sinirim onlara Edit:Yazmayı unutmuşum bu warn saçmalığı factionunda içine ediyor, olaki covert olarak girdin şehre, adamlar da dikmiş sensoru warn yediğin an bitti olay, adamlar zate shuttleport koydumu killarına dokunamazsın, çoookkk saçmaladılar çoookk... [Bu mesaj Lynx tarafından 16 November 2003 22:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 simdi soyle, o zaman al 10 kisilik cete, militia yokken git dal sehirde adam warn etsin militiayi da tarumar etsin istedikleri icraati yapsin gibi bir durum olur. tabi cannot defend biraz sacma. bunun yerine militiaya bonus verilse olur. neticede militia kendi sehrinde savasiyor, deplasmanda degil.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Evet o mantıkla doğru ne bilim %25 yada şehrin büyüklüğüne göre adamlar bonus alabilir, ama misal BH olmuşsun, hoş henuz oyunda sadece jedi başına bounty konuluyor ya olaki geldi normal playerlarda bounty alacak, ee adam şehre girdimi bitti olay, ayrıca warn çok güçlü bir silah, tam dark side misali , adamla tartışıyorsun, beğenmedi aha warn, silahını slice ettin beğenmedi, kil kapti aha warn, faction savaşı yapıyorsun adamlar şehirlerinin dibinde ne oldu baktık kaybediyoruz şehre çekilin aha warn olayı yaşanacak kesin.Aynı zamanda kötü rep olayını doğru söylemişsin unity yalnız, bi yerden diğer yere koşarkende 1.5km etrafını dolaşmakta tam işkence içinden geçip gidebilecekken, hem zaten adamlar 50 kişilik guildse takmazlar bile kimi warn kimi ban edeceklerine, kendi içlerinde iki crafter ,2 doctor, bitti olay neye ihtiyaçları var ki, ayrıyeten daha ilk gunden mounta 500k veren adamlar ada amerikalılar çokmu onemser bi şehir kötü ün yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 sehir rangesi 1.5 km olamiyo max 450 m, yani 900 m oluyor heral[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar