Norak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 siteye tek ben mi giremiorum bu arada lol[hline][i]Wow - MM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Sensible'ı XP'de çalıştırmayı başaran beri gelsin. Bende indirmeyi düşünüyorum..[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Monkey island 1 i çalıştırmak için şöyle bir yöntem izledim. Normal yolla deneyince olmuyordu.(Win 98 ama Xp cilerinde işine yarayabilir) Oyunu C:/Monkey klasörüne extract ettim. Daha sonra ms dos promt u açıp şunları yapıyoruz sırasıyla. 1- "cd.." (Parantezler olmadan) yazın enter 2- "cd monkey" yazın şöyle bişey gelecek - C:/Monkey 3- Daha sonra "monkey mo v i" (parantezyok, boşluklar var)yazın ve enter a bastığınızda oyun açılmış olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 prince of persia 2'nin sorunsuz ve full (arıodum bu aralar,hangi siteden indirdiysem demo çıkmıştı) bi versiyonunu bulunduruyo,kim yapmışsa helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 ehem.. This is a game from Diskworld ( http://www.diskworld.net ) If you downloaded or found this game at ANY other site, then it has either been leeched in some way, or the link has been stolen! Please report this in our forum ( http://forum.diskworld.net ) and we will be very greatfull. Diskworld - keeping the past in the present! :yapma:[hline]Güldürme beni Sam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 bende warcraft 1 yükledim cd istiyooo doktor bey bana da yardım edin =) bu arada site göçtü glb :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 said: aquila, 13 November 2003 21:57 tarihinde demiş ki: bende moonstone dl ettim demo filan geçiyo sonra insert disk 1 diyip orda kalıyo.doktor bey yardım edin(?!?!?!?)[hline]Love is just a word (aka sapım) Sorun sende bende oyuna giriyo giriş demosu bitince takılıyo :)[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Ayriyetten bu güzide sitemiz şuanda açılmıyo :) Yapanını tanıyan biri varsa sorsun ne olmuş nedendir? Başka bi yere falanmı taşındı[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar