Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EskiOyun

Qui

Öne çıkan mesajlar

türkçe olması bile yeterli onun dışında:

yapan adamlar türk, memleketimin insanı
bunun dışında abandonware sitelerindebulaması çok zor oyunlar gözüme çarptı
underdogs u sevmiyorum
en sevdiğim abandonware sitesi kapandı
ben öyle bilmemne download programını desteklemiorum gibi bişe yok
aynı anda şu kadar dosya çekersen banlarım az çek hede hödö yok
download hızı çok iyi[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask.
Sosyal ağlarda paylaş

ha ayrıyetten linkler çalıntı değil :D[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask.
Sosyal ağlarda paylaş

benim siteyle uzaktan yakından alakam yok, sahiplerini de tanımıyorum hatta gerekirse eksiklerini de yazarım ki bol bol var.. :)

acaba sen site forumuna tıklayıp orada bir nick görüp o nicke göre yargılamış olabilir misin ? eski paticik kullanıcılarından birinin hani şu abandonware site açma girişimi bol olanlarından.. ;)[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok güsel bi site, bayıldım doğrusu. Yannız Monkey island 1'i indirdim çalışmıyo.XP'den kaynaklanıyo olabilir mi?[hline]
DynamicK, 02 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki:
supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu
Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki:
Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı...
Her gün oruç tutardım
aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki:
I am very şaşıring olayı..
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunları çalıştıramayanlara tavsiye: windows 98 açılış disketiyle falan çalıştırın makinayı. Bi de ses kartının dos için driverlarını bulun... (ben öyle yapmayı deneyecem en azından)[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki:
"cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...