Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Karnım ağrıyor. Bundan banane diyen ayaklarim Hissizleşen aklım Hepsi sırt dönmüş karnım a Ağrılar vucudumda bir isyankar Sessizliği yırtan ayak sesleri Koşuşturan akıl öncülerim Kuşanmışlar kinle nefretle Vucutta bitmek bilmeyen kıyamet Başlangıcı olmuş bu karın ağrısı. Gozlerimin sokaklari Yalnızların dergahi O bos sokaklarda Göz yaşı evlatlarının geçidi Buna seyirci kalbimin askerleri O cam kuleden izleyen ben Ellerim acıya şapka çıkarmış Ağrılar inatla zorluyor sınırları Tel örgüsü misali sabır iplerim Günahkarlığın ve hissizliğin arasında İpler koptu kopucak diyen ulaklar Sessiz sessiz sırıtan sinsi hastalıklar Sardılar etrafımı Kaçıcak yerler çoktan kapatılmış Kaldım burda yapa yalnız... (Ya işte zehirlendim bir şiir yazdım bu halimle :D)[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... §Bounty Hunter§
Llama Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 her konudan nasıl yazıyorsun karnının agrımasından bıle sıır cıkarmısın ılgı9nc valla :)[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım....
Öne çıkan mesajlar