mithras Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Kitabın Türkçe'sini okuyanlar var mı ? merak ettim ben okuyorum 1. serinin ilk kitabını ancak bir şeyden rahatsız oldum aşırı şekilde imla yanlışı var bilmiyorum okuyupta farkedenleriniz oldumu örneğin kitabın başlarında Raistlin asasından ışık çıkarırken "Şirak" diyordu sonlarına doğru "Shirak" diyor[hline][i]Experience My Dead Side KinGpiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 orjinalini oku, çok daha fazla zevk alırsın ;)[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 valla baya bi dl kitabı okudum hiçbirinde şirak dediğine rastlamadım (gerçi yarısını ingilizce okudum ehheehe) hep shirak gördüm.. asıl merak ettiğim bize Ariakas diye öğrettiler ama summer flame de ve web te bazı yerlerde Ariakus diye geçiyor[hline]nukbasliklikiz, 25 Ocak 2003 18:03 tarihinde demiş ki: silin o goril i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 evet bi arkadaşta öle dedi galiba ingilizcesinde Ariakus diyor, yada türkçesinde miydi ? karıştırdım :)[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 ariakas ve ariakus farklı kişilerdi galiba baba oğul ilişkisi vardı aralarında hatta...[hline]Help me! I can't break out this prison all alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 hayır oğul olan ariakan[hline]nukbasliklikiz, 25 Ocak 2003 18:03 tarihinde demiş ki: silin o goril i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 lol belki o da ariakun dır kekliyolardır bizi..[hline]nukbasliklikiz, 25 Ocak 2003 18:03 tarihinde demiş ki: silin o goril i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 aria kas/kus ilişkisi tamamen türkçeye çevrilmeden sonra çıktı, arkadaş beynime girdi hangisi org. hatırlamıyorum hattaa aaynı olay vinas solam nus/nas arasında da var, ama orjinalleri "u" ile yazılanları galiba[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 summer flame de niye ariakus yazıo ? (ingilizce)[hline]nukbasliklikiz, 25 Ocak 2003 18:03 tarihinde demiş ki: silin o goril i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 ahah aklımda geldi birinci kitapda Ejderhan yazacğına EjderCAN yazio du AHAHA yarılmıştım. :D mükemmel bi olay :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 said: Mortis, 29 Ocak 2003 17:10 tarihinde demiş ki: ahah aklımda geldi birinci kitapda Ejderhan yazacğına EjderCAN yazio du AHAHA yarılmıştım. :D mükemmel bi olay :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! haha evet bende cok gulmustum ,bide orj. palanthas dıgıl palanthus mus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mithras Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 walla bende şu an mevcut karakterler bilinen ilerde neler çıkacak bilmiyorum.. :)[hline][i]Experience My Dead Side KinGpiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 oricinalinden okumak lazım da kasar biraz beni :)[hline] "LSD, commonly referred to as "acid," was discovered in 1938 when a chemist working for Sandoz in Switzerland synthesized the drug." Icq:Şöyle buyrun.. Sazanlar: Bu taraftan.. huleaaaa! tieeeyt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 lol hangi kitapda o ejdercan ? palanthus mı ? palanthas değil mi o ? iyice karıştı eheh[hline]Draven, 30 Ocak 2003 02:40 tarihinde demiş ki: getright gibi programlar denemeyi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 1. kitapdaydı galiba[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Türkçe çeviride herkesin konuşmaları aynı biçimde çevrilmiş. Yani ben dl nin ingilizcesini okumadım fakat forgetten realms'in ingilizcesinde cüce How Ye doing derken türkçede direk nasılsın gibisinden çevirmişler. Tabi konu imla hatasıymış. Kesinlikle hiç dikkat edilmemiş. dl kitapları (arka bahçe'nin) imla hatası dolu[hline]Syh sçlrdr klbm dln Prltl ela gzlrdr bn fthdn Br de glmsm klndmm Rhm yrlr bdnmdn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Türkçedekilerin hepsini bitirdim..İngilizcede okudum.İngilizce seviyeniz çok iyi olmalı bence..anlamak için belki orta bir ingilizce yeter..ama detaylar tamamen anlama gibi etkenler var..bu arada bu kitapların ingilizceme büyük katkıda bulunması kuşku götürmez bir gerçek[hline]In Time You Will Call Me Master! Frp-Tr Staff Deadlands Staff World of Krynn Staff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar