ares31 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 işin komıgı benım kızlarla dialogum flm cok guseldır hıc bı problemım yok ama sevdıgım kıza gelınce apısıp kaldıgım durumlarda oluo :Pp[hline]Apprentice Welet
quamor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 ya bi bayanla konusulcak fix şey magazin abi :) tabi kizin yapisina felan da bagli nabza gore şerbet olayina gircen. kiz muzige bayiliyosa muzikten ac, gunluk guncel konulardan konus daha ne işte. bi kızla konusurken onemli olan onun uzerinde nasi bi etki birakirim olayini kafaya takmamak lazim , rahat olmak lazim..[hline]ben almiyorum
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 ares +1 ayrıca nası bişey o ya o söldiin şeyler yatak odası forumlarında konuşulur burda ise :yapma: ııııh olmaz ve sora da senn tercihelrin bizi ilgilendirmez son olark da o kız şu anda e5 de faln mı şlaışıyo merak ettim doğrusu
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Birinci abi icq nu versene anılarını dinlemek istiyorum[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied.
Öne çıkan mesajlar