Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

win2000 masaüstü bomboş.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
win2000 kullanıyorum, bügün bilgisayarı açtığımda sadece mavi background vardı. ctrl+alt+del ile yeni görevi kullanarak birşeyler yapabiliyorum. nedir sorun sizce?
Mesaj tarihi:
Masaüstüne sağ tıklayıp "show desktop items" seçeneğine tıklarsan olabilir. Başka birşey de olabilir tabii.[hline]Oky Wan Kenobi
Mesaj tarihi:
lol ulan bende xp gibin masaüstü bomboş olsun diye
simgeleri background ile aynı renk yapıyorum isimleri boş bırakıyorum boş gibi gözüküyo ahah
adam kasmadan yapmış beğenmiyo bide :=)[hline]hey meen kamon... vatizdı metır vit yu? ar yu engiri:? a vaçça layk tu now_ vatiz yor şekil? ortam mısın allah mısın? ters misin terso musun?
Mesaj tarihi:
said:
baaluo, 08 Mart 2003 18:39 tarihinde demiş ki:
lol ulan bende xp gibin masaüstü bomboş olsun diye
simgeleri background ile aynı renk yapıyorum isimleri boş bırakıyorum boş gibi gözüküyo ahah
adam kasmadan yapmış beğenmiyo bide :=)[hline]hey meen kamon... vatizdı metır vit yu? ar yu engiri:? a vaçça layk tu now_ vatiz yor şekil? ortam mısın allah mısın? ters misin terso musun?

Zuhahaha baaluo masaüstünü boşaltmak için programlar war. En basiti birinin bilgisayarına girmek için kullanılan trojan SubSeven'da bile masaüstünü yoketmek gibi bi opsyon war. Eminim biraz surf yaparak aynı opsyonlu ama zararsız bi program bulabilirsin.[hline]question reality.
Mesaj tarihi:
bende baaluo nun aynısını yapmıştım ama benim amacım farklıydı simgeler orda dursun ama durdukları belli olmasındı :)
istediğim zaman onlara tıklayımdı
  • Yeni Oluştur...