geberik Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 win2000 kullanıyorum, bügün bilgisayarı açtığımda sadece mavi background vardı. ctrl+alt+del ile yeni görevi kullanarak birşeyler yapabiliyorum. nedir sorun sizce?
fab Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Masaüstüne sağ tıklayıp "show desktop items" seçeneğine tıklarsan olabilir. Başka birşey de olabilir tabii.[hline]Oky Wan Kenobi
geberik Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 sağ tuş bile çalışmıyor saol yinede :)
Peka Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 lol ulan bende xp gibin masaüstü bomboş olsun diye simgeleri background ile aynı renk yapıyorum isimleri boş bırakıyorum boş gibi gözüküyo ahah adam kasmadan yapmış beğenmiyo bide :=)[hline]hey meen kamon... vatizdı metır vit yu? ar yu engiri:? a vaçça layk tu now_ vatiz yor şekil? ortam mısın allah mısın? ters misin terso musun?
GMRajaat Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 said: baaluo, 08 Mart 2003 18:39 tarihinde demiş ki: lol ulan bende xp gibin masaüstü bomboş olsun diye simgeleri background ile aynı renk yapıyorum isimleri boş bırakıyorum boş gibi gözüküyo ahah adam kasmadan yapmış beğenmiyo bide :=)[hline]hey meen kamon... vatizdı metır vit yu? ar yu engiri:? a vaçça layk tu now_ vatiz yor şekil? ortam mısın allah mısın? ters misin terso musun? Zuhahaha baaluo masaüstünü boşaltmak için programlar war. En basiti birinin bilgisayarına girmek için kullanılan trojan SubSeven'da bile masaüstünü yoketmek gibi bi opsyon war. Eminim biraz surf yaparak aynı opsyonlu ama zararsız bi program bulabilirsin.[hline]question reality.
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 bende baaluo nun aynısını yapmıştım ama benim amacım farklıydı simgeler orda dursun ama durdukları belli olmasındı :) istediğim zaman onlara tıklayımdı
Öne çıkan mesajlar