jacabo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 kazaa dan ben bulamad1m ya[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drager Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Nokia N-Gage - Puzzle Bobble.zip Nokia N-Gage - Tony Hawk's Pro Skater.zip Nokia.N-Gage.-.Pandemonium.zip Nokia.N-Gage.SonicN.BETA.zip[hline]And shepherds we shall be, for thee my Lord for thee, power hath descended forthfrom thy hand, that our feet may swiftly carry out thy command. We shall flow a river forth to thee, and teeming with souls shall it ever be. In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 saolasin dün sonic i bulmu$tum da digerlini bulamam1st1m[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 said: drager, 29 October 2003 04:16 tarihinde demiş ki: Nokia N-Gage - Puzzle Bobble.zip Nokia N-Gage - Tony Hawk's Pro Skater.zip Nokia.N-Gage.-.Pandemonium.zip Nokia.N-Gage.SonicN.BETA.zip[hline]And shepherds we shall be, for thee my Lord for thee, power hath descended forthfrom thy hand, that our feet may swiftly carry out thy command. We shall flow a river forth to thee, and teeming with souls shall it ever be. In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. bu dosyalar çalışıyor mu? çalışıyorsa nasıl? bende "bozuk hafıza kartı"(corrupt mmc) diyip kapanıyor telefon..[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 cold ya bence bunu at mmc y1 bosalt sadece z1p 1n 1c1n1 koy sonra cal1st1r b1de sey dene koyduktna sonra yonet1c1 bolumune gel orda setup f1lan ward1r belk1[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 yok yok denedim sanırım o dediğini daha önce olmuyor. kesin bir olayı var bunun crack stil ama ne bilmiyorum.[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 bak o mmc geld1g1nde snowboard oyunu nas1ls1 ole yap da koy[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 hatırlamıyorum ki :p neyse bi deniim. sen çalıştırabildin mi peki?[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 neyse ki süper üyelerimiz var, crack konularını burda tartışmıycaklar. öyle di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 ole ole :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 doğruyu söylemek gerekirse, crack konusunun nasıl olduğunu bilsek konuşurduk herhalde :) yani bir crack'i olduğu bile kesin değil..[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 said: -coLdwind-, 29 October 2003 18:41 tarihinde demiş ki: hatırlamıyorum ki :p neyse bi deniim. sen çalıştırabildin mi peki?[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? bende yokkı ngage yakında olcak yar1n f1lan belk1 arkdan alcam ngage 1 o zaman dener1m[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 tık aha burda adam illegal oyunlardan yakınıyor. söylenilenlere göre oyun ya "corrupt mmc" mesajı veriyor ya da düzgün çalışıyor. ben düzgün çalışan versiyonunu bulamadım ama bulmam yakındır gaz oldum :p[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drager Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 internetten bu ziplerin nasıl calıstırılcaını anlatan ingilizce dosya: Nokia N-gage play downloaded games 1st - download and setup fexplorer 2nd - unzip any game of choice 3rd - cut/copy & paste into fexloprer directory 4th - config it to send it to MMC or Phone Memory (if using MMC make sure MMC is same as orgianl in mbit wise) 5th - transfer files via your choice (usb/bluetooth/email etc.) - i did it by email or usb 6th - grab the ngage & the game should be in the directory of choice you dumped it to (either put it in apps or games) 7th - hightlight game pick it & the logo of the game will show, press the button to open the file & tada !!!WORK ONLY on a 64MBIT MMC!!![hline]And shepherds we shall be, for thee my Lord for thee, power hath descended forthfrom thy hand, that our feet may swiftly carry out thy command. We shall flow a river forth to thee, and teeming with souls shall it ever be. In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 yane bize verilen 32 l1kte cal1smazm1 aboww cinnet 64 luk mmc ne kadar ?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drager Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 walla fiyat bilmiorum tam olarak...[hline]And shepherds we shall be, for thee my Lord for thee, power hath descended forthfrom thy hand, that our feet may swiftly carry out thy command. We shall flow a river forth to thee, and teeming with souls shall it ever be. In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 ngage ı alalı 1 hafta oldu ve son derece memnunum sevmeyen olabılır tabı ama bence cok guzel telefon tonyhawk fılan oynuyorum ve elde oynadıgın seye gore muthıs grafıler fılan[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar