Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nokia n-gage!

Zed

Öne çıkan mesajlar

ya 7 sayfa yazı yazılmıs, turlu turlu seyler soylenmis. N-Gage aldım gecen hafta ve su an elimde bulunan aletten inanılmaz memnunum.
su an N-Gage imde Doom oynayabiliyorum... C64 emulatorumle river raid oynayaabiliyorum. ayrica gene c64 emularumla c64Basicd e programlarımı yazip calistirabiliyorum. PDF, DOC dosyalarımı catir catir yukledigim word processorla okuyabiliyorum. Yukledigim FileExplorer ımla Makina hafızamın ve hafıza kartımın icini rahatlıkla gezebiliyorum. java oyunlarını istedigim gibi yukleyip siliyorum. canım sıkılınca radyomu acip radyo dinliyorum. canim daha da sıkılırsa mp3 dinliyorum. kuzenim de aldıgından beri hadi ol bi kapisak dedigimde bluetoohdan deli gibi kapısıyoruz her turlu oyunda. istedigim resmi, melodiyi bluetoothdan kuzenime yollaabiliyorum. divx lerimi rm formatında sıkıstırıp MMC me yuleyip pasa pasa fıstık gibi cozunurlukte catır catır izleyebiliyorum. Ha bide tum bunların yanında telefonla konuabiliyorum, mesaj yazabiliyorum, mms yollayabiliyorum, GPRSle internete girebiliyorum. sesimi kaydedebiliyorum, hoparlorden dinleyebiliyorum GBA super bi alet lafım yok ama bunların hangisini GBA da yapabiliyorum? N-Gage 2 illaki cikcak. PS2 alanlarda almasinlar o zaman cunku PS3 un ne zaman cikacagi nasil bise olacagi PS2nin ciktigi hafta belli oldu. o zaman PS2 almaya ne gerek var? GBA neden aliyorsunuz? PSP cikicak... onu alirsiniz.. PSP neden alcaksniz nasolsa PSP2 cikicak. bunun bir sonu yok. 540 milyon bu kadar cok ozelligi olan bir alet icin cok uygun bir fiyat. 800milyon-1.5milyar fiyat etiketlerinin havada ucustugu telefon piyasasnda 540 milyon komik bir rakam. n-gage den 2 kat fazla para odeyip benzer ozellikleri olan bir telefon alip (7650, 3650 olabilir hepsi symbian series 60 caalistiriyor) yanina bi de GBA alirsin. bi cebinde GBA bi cebinde telefonunu tutarsin. n-gage den daha mı kucuk olcak ki amma buyuk deniliyor anlaamıyorum. game boy da zart die game boy olmadı. nokia bu sektore yeni giriyor ve simdilik piyasadaa 10-15 oyununun olmasi normal. yilbasindan sonra cikacak oyun sayisi cok daha fazla olucak. ve cikan oyunlar dandik demis biri kim hatırlamıyorum. ama elinde tuttugun aletlerde daha 2-3 sene oncesine kadar anca yılan oynanıyordu. simdi ise tomb raider, tony hawk pro skater oynuyorsun. neresi dandik bu oyunlarin? kimseye zorla kimse bise sevdiremez kimse sevmek zorunda deil aleti ama kimsenindde internette resimlerine bakıp yada gidip satılan bierde 2 dakika tomb raider oynayarak da oha rezil, dandik, berbat demeye hakkı yok. ayrıca bu aleti sadece oyun konsolu sananlarda birazcik daha arastırınlar, ustunde calısabilen programlara baksınlar, neyin ne oldugunu daha iyi anlasinlar. N-Gage bir oyun konsolu degil. N-Gage hibrit bir urun. icinde oyun konsolu barındıran bir cep telefonu.
n-gage in hic hatası yok mu? var tabi ki, yandan telefonla konusmak bencede garip. ama acikcasi elimdeki aletin ozellikleri yaninda bu resmen kil tuy...[hline]And shepherds we shall be, for thee my Lord for thee, power hath descended forthfrom thy hand, that our feet may swiftly carry out thy command. We shall flow a river forth to thee, and teeming with souls shall it ever be. In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti.
Sosyal ağlarda paylaş

drager gibi ben de alacak olursam emülatör manyağı olup herbişeyi yükliycem. ayrıca, bunun yerine gba alırım diyenlere: performansı tabi ki çok iyi olmaz ancak ngage'in sistemi olan symbian için gba emülatörü de var, denemek lazım.

[Bu mesaj Zed tarafından 26 October 2003 15:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

su anda da gb color emulatorumle catır catır gta oynuorum pasalar gibi...[hline]And shepherds we shall be, for thee my Lord for thee, power hath descended forthfrom thy hand, that our feet may swiftly carry out thy command. We shall flow a river forth to thee, and teeming with souls shall it ever be. In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti.
Sosyal ağlarda paylaş

hatta bi de su anda cektigim bir programla SMS lerimi GPRSden ICQ networku uzerinden yollamaya baslicam. boyut 1Kb den kucuk olcagi icin GPRS de baya ucuz olcak benm cin msg atmak. saolasın N-Gage[hline]And shepherds we shall be, for thee my Lord for thee, power hath descended forthfrom thy hand, that our feet may swiftly carry out thy command. We shall flow a river forth to thee, and teeming with souls shall it ever be. In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ama sen ps2 yle bu aleti nası aynı kefeye koyarsın. ben desemki xbox super falan de ki onun yerine ps2 alırım. yani o zaman 500 milyon verip ps2 alcaana biraz daha bekle yeni bilgisayar al. apayrı kategoride aletler. gameboy advance alcam kardesim dahaa iyi n-gage den desende anlarım. ben burdaa n-gage savunucusu deilim ama yani 7 sayfa boyunca n-gage in gelmisine gecmisine saymis resmen herkes. o adar da deil ama. rezil kesinlikle deil bi kere. sevmeyen sevmez senin gibi buna bise demem ben :) gba da var kuzende bendede n-gage. yani 2sini yan yana kotunca valla benim icim daha cok n-gage e gidiyo. ne bilm gba da biseler yukleyip calistirmak icin flash kartları var onlardaan alman gerekio. ama bunu baglıosun usb den yukle istedigini. oyna istedigini. :)[hline]And shepherds we shall be, for thee my Lord for thee, power hath descended forthfrom thy hand, that our feet may swiftly carry out thy command. We shall flow a river forth to thee, and teeming with souls shall it ever be. In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti.
Sosyal ağlarda paylaş

Zed senin yolladıgın GBA icin degil. GB ve GBC romlarını calıstırıyor sadece. benim n-gage de calısıyor fıstık gibi. Overnet te inanılmaz cok GBC rom u var. 700+Mb lık 11 tane falan kolleksyon dosyası var. bi tanede 800 rom kolleksyonu var. bu 800 romlukta guzel oyunlar var baya.[hline]And shepherds we shall be, for thee my Lord for thee, power hath descended forthfrom thy hand, that our feet may swiftly carry out thy command. We shall flow a river forth to thee, and teeming with souls shall it ever be. In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti.
Sosyal ağlarda paylaş

dedigim gibi overnetten cekim ben. mesela GTA var guzel GBC icin olan.[hline]And shepherds we shall be, for thee my Lord for thee, power hath descended forthfrom thy hand, that our feet may swiftly carry out thy command. We shall flow a river forth to thee, and teeming with souls shall it ever be. In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti.
Sosyal ağlarda paylaş

SD kartları okumuyo sadece MMC kartları okuyor. onuda sanırım 128 MB a kadar. 256MB lıkta sorunlu oldugunu duydum ama sadece duydum denemedim ve emin deilim...[hline]And shepherds we shall be, for thee my Lord for thee, power hath descended forthfrom thy hand, that our feet may swiftly carry out thy command. We shall flow a river forth to thee, and teeming with souls shall it ever be. In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti.
Sosyal ağlarda paylaş

Hocigt bencede o 250milyon dedigin telefon ya pert haldedir yada N-Gage deilde M-Gage falandır. ben gorsem almam kesinlikle. ha yada calınıdır onu da almam acıkcası...[hline]And shepherds we shall be, for thee my Lord for thee, power hath descended forthfrom thy hand, that our feet may swiftly carry out thy command. We shall flow a river forth to thee, and teeming with souls shall it ever be. In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti.
Sosyal ağlarda paylaş

SD takılmıyo. MMc taılıyo.. en fazlada 128 takılıyo bildigim ve dydugum kadarıyla. 256 da sorun oluyormus okuduguma gore ama emind eilim ve denemedim.[hline]And shepherds we shall be, for thee my Lord for thee, power hath descended forthfrom thy hand, that our feet may swiftly carry out thy command. We shall flow a river forth to thee, and teeming with souls shall it ever be. In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti.
Sosyal ağlarda paylaş

o emulator zaten gb ve gbc emulatoru[hline]And shepherds we shall be, for thee my Lord for thee, power hath descended forthfrom thy hand, that our feet may swiftly carry out thy command. We shall flow a river forth to thee, and teeming with souls shall it ever be. In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben hepovernetten cektim cektiklerimi..
gbc oyun listeleri nette cok var.. hatta www.romz4u.com da var baya buyuk bi tane... sifre sorarsa sifre: mod... linkleri kapandı ama burdaki listede Overnet te araman gereken exe isimlerinin listesi war. buraya bakabilirsin.[hline]And shepherds we shall be, for thee my Lord for thee, power hath descended forthfrom thy hand, that our feet may swiftly carry out thy command. We shall flow a river forth to thee, and teeming with souls shall it ever be. In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti.
Sosyal ağlarda paylaş

overnet free zaten yaw...

ha bide kazaa dan tomb raider, tony hawk, sonicn, puzzle bubble hepsini indirebilirsiniz...[hline]And shepherds we shall be, for thee my Lord for thee, power hath descended forthfrom thy hand, that our feet may swiftly carry out thy command. We shall flow a river forth to thee, and teeming with souls shall it ever be. In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...