Loading Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 sorun şu oyunu açıyorum bir loading ten sonra direkt oyuna giriyo,yerlerde kırmızı,mavi ve yeşil karelerden oluşuyor,hiçbirşekilde bir menü yada başka birşey yok. sorunu çözmesini bilen varsa,yardım edebilirse sevinirim.[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ!
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 bilgisayarının sisteminin oyunu kaldırabileceğinden emin misin?
Loading Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 age of mythology i oynadım,zannetmiyorum ki bi exp. da o kadar grafik değişikliği olsun. ayrıca bir sorunda oyunun hiçbir menü çıkmadan direkt olarak oyuna girmesi... sanırım cd de bir sorun var,ama gel sen bunu bilgisayarcıya anlat:([hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ!
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 yine de bnce bi oku yani mesella generals la zero hour arasında dağlar kadar fark vardı biri 32mb ekran kartıyla çalışırım dio ken dier 64 ü zorluyo yüksek grafiklerde
Predator Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Yanlış crack olabilir, internetten çekip dene. Birde cd nin içindeki MSXMLENU diye bir dosya var onu kur öyle dene.[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Loading Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 yok bütün dediklerinizi yaptım ama düzelmedi. neyse tavsiyeler için saolun.[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ!
Öne çıkan mesajlar