Mavi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Geçen gün arkadaşımın bilgisayarında görmüştüm sağ alt köşede SRS diye bir program vardı ve ses kalitesini oldukça yükseltiyor aceleden ona soramadım nerde bulabilirim google'den arattım ama download'ını bulamadım.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 up bende merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 pokemon_RIZA, dün uğraşlarım sonunda buldum programı ama çektiğim siteyi bulamıyorum gene search ettim google.com.tr ' den ama bulamadım buraya yazıcaktım istersen Icq dan yollayabilirim.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 buraya yazda biz de yarsarlanalım :) bi prgramla indirdiysen son dl lere falan baksana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Hayır windows'u dün yeniden kurmuştum flashget fln kurulu değildi işte bulamadım, üzgünüm.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 ses kalitesini yukseltmiyodurda equalizer gorevi goruyodur daha dolgun guzel bir ses geliyodur kulagina[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 said: Infeqted, 15 November 2003 11:30 tarihinde demiş ki: ses kalitesini yukseltmiyodurda equalizer gorevi goruyodur daha dolgun guzel bir ses geliyodur kulagina[hline] evet.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 aynı işi yapan DFX diye bi program da var winamp plugin'i, gayet güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar