BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Dojorel Koptum abi ahahah Çok komedi olur valla ya Conspiratorlerin otobüs seni eziyomuş falan :P[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 siddet icerikli bir mirildanmam oldu sadece, zira suclu benim galiba, sofor korna falan caldiysa, kolunu bacagini cikarip salladiysa farketmedim muzige dalginliktan.[hline]stardust in the sky, looking for a home to die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stefan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Conspiratorlerin ulaa ben icewind.. bizim okulda cuma sabahı 5 te yola çıkıyo.. bilkent e gitcez.. bide armada die bi alışveriş merkezimi ne varmış ona.. armada güzel midir beyler bayanlar ? başka yere mi götürsek bi yardımcı olun yahu[hline][b]|Re'nhart Comm.| Icewind J.Crown [b] © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 armada idare eder işte lam bilkente geliyosanız karşılardık ama cuma okulu asıom ben uyicam aehueah haftalardır canım çıktı ödevlerden nefes aldım bırakmam bidaha bu nefesi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stefan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 sağlık olsun hacı :)[hline][b]|Re'nhart Comm.| Icewind J.Crown [b] © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 buluşasydık yaw pati bilkent buluşması raider sen de devamlı uyuyomusun oryantasyonun ikinci günüde ben uyuycam gelmicem diye pm atmıştın gerçi ben 1 hafta sonra görmüştüm ama[hline]CsnFrp What is Regulus? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 valla ankara süper şehir değerinmi bilin yeni geldik ayrıca bilkentte gördüğüm en güzel okul tabi otelde 1 şişe absolutla basılmasaydık daha iyi olcaktı =P 5m migrosa gittik bide karuma gittik ama ben armadayı istiyodum çok güzel dediler bizim okul çakabey valla bilmiom karabaş flian =P bu arada dedemanın önündeki "Başkent Soup Salonu" na hyran kaldım bide uşakta "Maykıl Çorba Salonu" vardı o ayrı =D[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki: harbici uzunum, öyleyse varım. Hanım Tüfeğimi Getir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 sizin okul degil demekki. romantik izmirliler, `aman buz gibi sehir ne buluyosunuz, deniz bile yok` bilmemne derken, realist izmirliler de medeniyete geldik, izmir kasaba yav falan diyor. bilkent superdir, okulum diye demiyorum.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar