green_martian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 ya ben mp3 klasorume gidiyorum play all yapiyorum(win xp) sonra bu winamp saolsun butun sarkilari listeye atiyo ama ornegin 500 parca varsa bu 500 parcalik listeyi ustuste yazarak 3000 parcalik listeymis gibi gosteriyo bende sinir oluyorum bunu nasil onlerim bilen var mi?[hline][b][i]-->Four String Magic<-- baydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 dediğinden bişi anlamadım ama kesin çözüm için winamp'i aç REM ALL yap tüm listeyi sil sonra ADD DIR yap mp3 directory'ni seç..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 ayni sarkilari ekliyoras surekli sag tusla tikla, orda remove duplicated entriesdiye bisi olmasi lazim sonra da o playlist i bi yere kaydet onu kullanirsin[hline]Var var var. -A Khajiiti Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 cevaplar icin saolun oncelikle blaq dedigin gibi add/dir dan mp3 kalsorunu sectigimde winamp kitleniyo tek carem win xp nin play all secenegi... volfied rem all ve rem misc var ama duplicated files'i bulamadim ben.. fizban enqueue seceegini bi tek preferencesda file types bolumunde gordum o da secili diil zaten...[hline][b][i]-->Four String Magic<-- baydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Büyük bir olasılıkla mp3lerinin arasında yine aynı mp3'leri ve kendini listeleyen bir playlist dosyası var. Directory olarak parçaları almak istediğinde bilgisayar sonsuz döngüye giriyor ve programı kitliyor. Parçalari kendin aldığında ise her alımda 2 kat şişiyor.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar