Dharma Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 arkadaşlar, eğer cumartesi gecesi için dooma gitmek isteyen varsa, lütfen brit'te beni bulsun, Ethna nickli charla bekliyor olucam, golden skull'ı aldım bile :) icq açılmıyor, proxy sux!!! p.s. eğer proxy'si olan varsa, bana iletiversin hayrına :-p[hline]Ivy --> BS/Atlantic Dharma --> Tamer-Mage/Atlantic Ethna --> Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 valla bilgisayarı dun aldım. sen sakla onu uo cdsini alim arktan gelirim heh.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 çoktan gittim bile dooma :-) geliceğin zaman haber ver de, sana 1-2 item veriyim ordaki charıma vermen için. acaip bi arti çılgınlığı yaşıyorum. hani normal insanlar alışveriş çılgınlığı yaşar ya, onun gibi bişi :-p rüyalarıma giriyo arti'ler walla[hline]Ivy --> BS/Atlantic Dharma --> Tamer-Mage/Atlantic Ethna --> Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Bu aksam tekrar yapılıcak sanırım herkesin katılır umarım :)[hline]Marjinalgillerin bir uyesi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 ben tabi ki orda olucam, kambersiz düğün mü olur :-p çok eğleniyoruz arkadaşlar, herkesi bekliyoruz. bana icq'umdan ulaşabilirsiniz, ya da buraya mesaj yazabilirsiniz, buluşma noktasını henüz belirlemedik, belli olunca buraya yazarım. görüşmek üzere :-)[hline]Ivy --> BS/Atlantic Dharma --> Tamer-Mage/Atlantic Ethna --> Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Saat 11 minoc bank herkese uygun gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Aşırı ping yüzünden bıraktım osiyi. millet eu da 110 ping alırken ben 240 ile koşamıyorum.adsl i bu halde bizlere sunan telekoma yazıklar olsun ne diyim..BEnim yerime de eğlenin.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar