Jackal77 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Bole bi konu basligi acam dedim arkadaslar ve sticki olabilirse sevinirim.. Herkes satacagi aradigi itemleri burada odaklarsa bizde rahatca bakabiliriz. Bildiginiz iyi shoplarin Waypointleri , Kendi Shoplarinizin Waypointleri. Fiyatlariniz daha bir cok seyi burada paylasmak hos olabilir bence.. Umarim amacindan sapmadan kullanilan bi Topik olur.. Bide cidden sticki olursa sevinirim. Henuz shopum yok.. İlerde insallah o zaman bende yazicam.. Bu arada Cok kalite silah satan shop bilen varsa bi yazi versin..[hline]Sman'chi NortoN Master Combat Medic--Novice Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lott_Ifock Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Selam sman'chi. Ben bildiğim birkaç güzel shop'ın kooridatlarını vermek istiyorum hepsi çok güvenilir ve benim devamlı alışveriş yaptığım yerler. Stry'ker weapons- Corellia/coronet 262 -5585 (bu süper) Mortis corporations- Corellia/coronet (kooridnatları planetary mapta gözüküyor.) Shotgun weapons- tatooine 271 -4631 adını hatırlamadığım bir yer- naboo/theed 262 -5585 Stry'ker'in diğer bir şubesi :)- SE of Keren/naboo 18 3808 Norwegian Crafters- naboo 4058 -3815 (gayet güzel zırhlar için)[hline]Lott "Flame" Ifock Force.. Yes I've lost my faith in you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 saglam 1 scatter pistol lazim bana slice ve power up konmadan damage i min 170 uzerinde olmali elinde olan duyan goren varsa bi yaziversin de aliim ben onu bu arada sony foruma bak demeyın, orada acık arttırmaya gırebılmek ıcın, bayaa bı zengın olmak lazım ben fakır ama gururlu bı bh ım ona gore lutfen. malesef striker ve kanae de bu cıvarda bısı yok baska bıldıgınız varsa solersenız sevınırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Selam, Oynadigim server da speed 1.9 Dmg 98/205 unsclied scatter pistol icin 75K isteniyor. Pahallımı? Diger server larda fiyatlar nasil? Batu - Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 bende 2 tane sliced cok iyi durumda flamethrower var valla isteyen olursa tell atsın bana pa içindekilere çok ucuza veriyorum....[hline]Sgecca-Wookiee-Commando-Medic-Smuggler-Pistoleer Spy Network-Instructor Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 faydalı olabilir. sticky olmasında fayda var evet.[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Ben de shopumun coordinatlarini vereyim bari ehe. EE Weapons -193 -5093. anchorheadin tam ortasindan 300 m civari otede en yakin evlerden biri. fiyatlandirma icin standart formulu kullaniyorum. bi de hepsi unsliced.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 acil 2500 unit conductivity ve oq da 900 uzeri olan iron lazim. eclipsede /tell enako diyiniz.q[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Acaba gusel clothing satan shoplar bilio musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackal77 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Arkadaslar Class 2 Liquid Petrochem Fuel ariyorum... 7cr per unit te teklifim... Eclipseteyim elinde bole bi mali olan varsa isine yaramayan kesin bana bi telll atsin... Cok acip lazim...[hline]Sman'chi NortoN Master Combat Medic--Novice Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackal77 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Smanchi's Combat Medic Shop acilmistir. Theed de -3675 3427 cordinatlarinda hizmet vermektedir. Super Poisonlar Diseaseler Area poison ve diseaseler satilmaktadir. Cok yakinda Heal enhancementlar Curelar da satisa sunulucaktir. Herkesi bekliorum! Eclipse Server Naboo Theed -3675 3427 Smanchi's Combat Medic Shop[hline]Sman'chi NortoN Master Combat Medic--Novice Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackal77 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Clothing ve Weapınlar icin WtS yi oneririm Sanu(Master Weaponsmith ve Sigrid (Master tailor) acip guzel seyler var bi goz atin isterseniz. Ctrl V den Sanu die buşlabilirsiniz Wp yi hatirlamiom.[hline]Sman'chi NortoN Master Combat Medic--Novice Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackal77 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 ahahah burasi cok kullanisli bi alan oldu bana tahsil edilmis gibi.. Kimsenin tukkani yok mu yaw.. Yakinda guildin oraya tasiyacam tukkani. RIP guzel isim![hline]Sman'chi NortoN Master Combat Medic--Novice Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackal77 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Shopumun Yeri Deisti Yeni, WP: -5571 2563 CM'ler icin poisonlar diseaseler felan filan satiom! Gelin bakin iste! :p[hline]Sman'chi NortoN Master Combat Medic--Novice Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 yaa arkadaşlar bana bir tane kıyafet yeri söyler misiniz veya aranızda kıyafet yapabilen var mı? Bana acilen qui gonn jinn in robeundan lazım yaa nerden bulurum onu bir de sman bana buff ve iyi stimpack önerir misin senin dükkandan!![hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackal77 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Sigrid Master Tailor Sanu nun Shopunda birlikte calisiorlar Sanu nun Shopun Wp yi bilmiom ama herhalde sen bilion dur! İstedigin herseyi yapar.[hline]Sman'chi NortoN Master Combat Medic--Novice Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 said: unity100, 03 October 2003 18:50 tarihinde demiş ki: acil 2500 unit conductivity ve oq da 900 uzeri olan iron lazim. eclipsede /tell enako diyiniz. şimdiye kadar bi çok sayfaya baktım ama 500un uzerinde CD olan iron goremedim varsa oyle bişey tam ismini yazarmisin[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 clothing icin anchorheadde evo- var (yanlis olmasin "evo-") anchorhead'in hemen guneyinde vendordan clothing deyince cikar zaten hem vendorlarina bak, bulamassan email order yap[hline] [Bu mesaj AssassiN tarafından 20 October 2003 00:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 yok iste oyle iron ariyorum ben de. en cok 400 cond 600 filan oq[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 oq ve cd toplami 1200+ iron bulursan kap hemen onun assasi pek ise yaramiyo[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Bloodfin'de oynaya varsa, weaponsmith ve architect olan bi chr'ım var. Shop: -3843 3251 Yakında stim'lerde geliyor.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar