amarcord Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Hoşgeldin Dostum kötü şeyleri yakında anlarsın :)[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Alıntıla
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Hoşgeldniz efenim.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ------------ Alıntıla
SilverSurfer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 geç içeri bakem[hline]did you exchange a walk on part in the war for a lead role in a cage? Alıntıla
MoLoKo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 zuauhs terbiyesiz ben senin bildiğin kızlardan deilim=p[hline]..:_ )(ol_ol(o _:.. Alıntıla
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 ben seni herif bir kullanıcı sanıyordum lol![hline]Ve sen, ben; değirmenlere karşı, Bile bile birer yitik savaşçı, Akarız dereler gibi, denizlere, Belki de en güzeli böyle... Alıntıla
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 lol...[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Alıntıla
MoLoKo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 hönk anlamadım herif mi??[hline]..:_ )(ol_ol(o _:.. Alıntıla
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 herif arapçada "erkek birey" anlamında kullanılır ve kulağa komik geldiğinden herif demeyi tercih ederim esasında hergele demek isterdim ama elime o gelid[hline]Ve sen, ben; değirmenlere karşı, Bile bile birer yitik savaşçı, Akarız dereler gibi, denizlere, Belki de en güzeli böyle... Alıntıla
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 bak mesela benim nickime bakıp ta kim benim 1.75 boyunda kumral isveçli (babam isveçli) bir Türk aynı zamanda çekici [viva megolamania] bir bayan olduğumu düşünebilir ki?[hline]Ve sen, ben; değirmenlere karşı, Bile bile birer yitik savaşçı, Akarız dereler gibi, denizlere, Belki de en güzeli böyle... [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 15 November 2003 12:24 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 15 November 2003 12:26 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 ehe, kandırmayın bakiim yeni üyeleri. hoşgeldin moloko, içeri geç :) Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.