Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mount Komedyası

Lynx

Öne çıkan mesajlar

Dünden beri feci güldüm, Theed ve coronet civarı pek çok lamer sadece train ettikleri mountlara 100k - 300k gibi uçuk değerler istemeye başlamış.Gaza gelip almayın 2-3 gün içersinde o fiyatlar 20k ya düşerler.Zaten DEV kafasını çalıştırsa bu tiplere TEF verir stress atarız :-P
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de trend e uydum ve bracaseti 200k ya sattim, ha bi de elimi opene 10k-20k arasi mount train ettim. Resmen bir cilginlik ama arz / talep meselesi ..

Mount olayi ranger/scout icin gereksiz bence, cunku scant ve track calismiyor.. neyse..

Evet cok sacma ve abuk fiyatlar, sakin almayin, cok degil 3 gun bekleyin, fiyatlar 10k civarina iner

Gulay
Sosyal ağlarda paylaş

O fahiş fiyatlardan alanların çoğu amerikalı, bazen düşünüyorum tüm oyunlarda amerikalılar hep böyle ilk benim olacak diyip saçma sapan paramı harcıyor..

EQ, AO, UO şimdide SWG de amerikalılar sayesinde zengin oluyorum..

650k para topladım ve bunun 300k sını RIP guildine borçluyum.

RIP in eski yerine bakayım diye gittim, bir de ne goreyim 2 tane kaduu spawn ı ve 4 tane baby cikti, tesekkurler RIP sen olmasan ben naparım :) :-p[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..

[Bu mesaj Guru tarafından 14 November 2003 19:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...