Lynx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Dünden beri feci güldüm, Theed ve coronet civarı pek çok lamer sadece train ettikleri mountlara 100k - 300k gibi uçuk değerler istemeye başlamış.Gaza gelip almayın 2-3 gün içersinde o fiyatlar 20k ya düşerler.Zaten DEV kafasını çalıştırsa bu tiplere TEF verir stress atarız :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gulay Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Ben de trend e uydum ve bracaseti 200k ya sattim, ha bi de elimi opene 10k-20k arasi mount train ettim. Resmen bir cilginlik ama arz / talep meselesi .. Mount olayi ranger/scout icin gereksiz bence, cunku scant ve track calismiyor.. neyse.. Evet cok sacma ve abuk fiyatlar, sakin almayin, cok degil 3 gun bekleyin, fiyatlar 10k civarina iner Gulay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Ya dün Tatlı Hayatı izleyen varsa hatırlar zaten, ''gaza geldim motosikletim olmadan ucuz diye motosiklet kaskı aldım :-P'' Aynı olay sakın gaza gelmeyin yani en çok 1 hafta sonra o fiyatlar kesin düzelir.Ama Gulay seni de teflemek lazım :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 300k ya Kaadu sattim.Sattiktan sonra biri 500k vermeye kalktı üzüldüm heeheh.[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 resim koyun görelim :)[hline][i]Wow - MM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 carriotlar super ya trick1 yaptirtin hayvana ustundeyken sizinle birlikte takla atiyo super bisi eheh .. (yeniden patch yapiyo ya bu adamlar patch manyagi oldu)[hline]Ogoed in Eclipse Galaxy Or-ema in Kettemoor Galaxy Icq :. 802222 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Seri üretime geçtim 3-4 gun sonra hayvanlarım buyuyecek dagıtacam sağa sola duzeltecem piyasayı :-p[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 O fahiş fiyatlardan alanların çoğu amerikalı, bazen düşünüyorum tüm oyunlarda amerikalılar hep böyle ilk benim olacak diyip saçma sapan paramı harcıyor.. EQ, AO, UO şimdide SWG de amerikalılar sayesinde zengin oluyorum.. 650k para topladım ve bunun 300k sını RIP guildine borçluyum. RIP in eski yerine bakayım diye gittim, bir de ne goreyim 2 tane kaduu spawn ı ve 4 tane baby cikti, tesekkurler RIP sen olmasan ben naparım :) :-p[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. [Bu mesaj Guru tarafından 14 November 2003 19:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Oha hangi arada buyuttunde mount ogrettin kaadu'lara.[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 en iyi mount hangisi sizce chler için[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Ben bracaset'i seviyorum.Çok karizmatik hayvan.Aralarında görüntülerinden başka hiç bi fark göremedim ben.[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 brackaset guzelde aygir gibi cok gereksiz carrion spat hosh ve kaadu[hline]The World is yours. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 dewbacklere hastayım super koşuolar.. play dedin mi şaha kalkıolar falan euehueh tam eylence:P[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 brackest kağnı gibi bişey ya iğrenç[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar