mountaindew Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Bu aksamki bolumu cok begendigimi soylemek istedim. Manyak kirdi gulmekten ayni zamanda da dusundurdu beni. Ve simdi kliselerden bir demet: Adamlar harbi yapiyo yaw. Saygilarimla, Imperyalist bir kopek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 yok abi persembe aksamlari ustune tanimiyorum. Neydi o boomtown oyle. Bi de kutlar vadisiyle reklam aralarinida ayarlamislar herseyi seyrettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 ya kotu bı dızı degıl alınsınca eglencelı de oyle kacırmadan ızlemıyorum denk gelırsem... bu arada eskı topıclerı kullanalım[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Scrubs in en sevdigim yani herseyin guzel bitmesi sonunda, yani diziyi bitirdiginide yuzunuzde bi gulumseme oluyo, ve espri ile gulerek bitirip mutlu oluyosunuz. Tap dancing olayi superdi, Turk e hastayim zaten.[hline]Var var var. -A Khajiiti Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 dizi süper,şarkısı da dilime takıldı şu aralar; I know what I've been told you gotta know just when to fold but I can't do this all on my own no I'm no, I'm no superman I'm no superman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar