Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlk Jedi Mission

Gunn

Öne çıkan mesajlar

Doğru Gunn, zaten kesin olur 5 kişi daldık adam biçti bizi diye zırlayanlar, bir de taktik kullanıp 2 kişi jediyi harcayanlar.

Benim aklımı kurcalayan, Jedi güçleri ne kadar etkili olacak.Eğer JK oyunlarındaki gibi olursa, adamın bir lightningle duvara çarpması, tüm atışları sahibine geri yollanması, super healing, drain ve grip oldukça tehlikeli olur ve şu an yakınılan 1 shot kill olayı yapabilir.(Yanlış anlaşılmasın ben Jedi'ın 1 shot kill yapmasına karşı değilim)
Sosyal ağlarda paylaş

jedi olayı aşırı saçma birşey şu an
bi kere herkesten güçlü bir player demek bu
bu herife eninde sonunda 1 shot kill vericekler gerçi 1 shot için jedi olmakta gerekmiyor commando bh 2k dmg vurabiliyor playerlara
böyle bir adam rahat rahat 5-6 kişiyi aynı anda alır hele force saber defensei yüksekse tabii filmlere göre yapılmışsa jedilar yoksa ha saberın var elinde ha normal kılıç[hline]karga theurgist of the theurgists
Hatun ooc Cleric
Rojon minstrel for all
Kargy Necromancer is my bish

Sosyal ağlarda paylaş

3 krayt pearl ile yapilmis bi saber 1.2k kadar dmg vurabilior med armor pierce 2.2 speed dahil...slicesiz

bence sacma degil...dengeli gibi..herkesten guclu bi char olabilirsin AMA her yerde dolasamazsin..dolasicaksanda farkini belli ettigin anda feci bi risk alacaksin..

birak masteri o kadar gizli sakli triplerde kasip gelistirdiin jedi charin...tefoldugunda olme riskini goze alabilirmisin? istediin kadar uber ol...senin guclenmen baskalari icin rekabet, challange, content demek..hehe...

guc aliyosan yaninda riski de getiriosun, bu isi dengeler...insta kill yap eee? o zaman rakibin 1 kisi degil daha cok kisi gelecek...taktik kuracak...ona hazirlik yapacaksin da vbvb...

e tamam komando 2k dmg vuruyor ama clone rahati var...jedi 10k da vurur o kilic ve gerekli skill forcelarla belki...anchorheadi de 1 kereligine tek basina basar bestine ide....hehe ama basina alacagin risk (skill loss yada perma death) yermi 10k lik dmg e uberligine? :)[hline]*curiosity res-kills*
...mono

[Bu mesaj hilikus tarafından 13 November 2003 22:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abicim sonuçta adam istediği kadar açabiliyormu charı açabiliyor
ayrıca jedi olan adamların masterladığı skillere bir bak istersen herifler 2 ayda hemen hemen her skilli masterlamışlar o adam için fazla zor olmaz jedi
2.si napıcak bu adam boş boş oturucakmı tabiki denicek skillerini birilerini kesicek[hline]karga theurgist of the theurgists
Hatun ooc Cleric
Rojon minstrel for all
Kargy Necromancer is my bish

Sosyal ağlarda paylaş

eskiden kastigi hicbi skillin riski yoktu kasarken..loss oldu don basa tekrar yap riski, insure yoktu vsvs

acikcasi birilerini kescek eet
ama kesilmeyi kaybetmeyi riske alip girisecek o olaya
bu isin dengesi...kesen kisilerin de kaybetcek pek biseyi olmayacak insure disinda...

bşlmiorm ama aickcasi lynx in dedii gibi bana yemezdi kantinin ortasinda vjoooan die acip force show patlatmak jedi tree de ilerlemis olsam.. durduk yerde yururken sonra bh tarafindan bi anda ataga ugramak kimseciklerin olmadigi yerlerde kastigim skilleri kaybederken lanet etme ye tercih etmem walla..[hline]*curiosity res-kills*
...mono
Sosyal ağlarda paylaş

IGNPC: On that topic, what sorts of faction standings will the Jedi need to be mindful of? Is there a separate reputation modifier for Jedi characters?

Haden Blackman: Jedi need to be mindful of where, around whom, and how often they use their powers. There is a separate "reputation" modifier for Jedi, which we call "visibility." Jedi rack up more "visibility" every time they use their powers. The amount of visibility earned varies depending upon the character's relationship to those around him. If a Rebel Jedi is using Force powers around Imperials, he'll gain visibility more quickly. When visibility hits a certain mark, there's a chance the Jedi will become a target for bounty hunter missions.

---
ign roportajdan araklama[hline]*curiosity res-kills*
...mono
Sosyal ağlarda paylaş

Hilikus'a katılıyorum ben, zaten benim dansözlere para yedirdiğim kantinada force show yapmaya kalkan trainee kısa yoldan emekliye ayrılır ya da hakkı rahmetine kavuşur. (Sırf sıkıntıdan ve Jedi avı merakından BH char kasmaya başladım :-p)

''Birde oyunda hani vay benim arkadaşıma dalarsın ha, al sana!'' sistemi yok.Jedi CH skill ve belli bir seviyede self heala sahip olana kadar, avlarda yardımcı olacak arkadaşlara ihtiyaç duyabilir.Ama TEF'lendiği an yine tek başına, başka Jedilarla takılmadıkça da garibimin kaderi bu olayı :)
Sosyal ağlarda paylaş

öyle baştan baştan jedi açmak kolay iş değil. Mesela inv türü tek bir kolon olsa kafadan 2 aylık oyun süresi demektir ki bu da hardcore diyorum.

Bi de lynx halihazırda BH yoksa hiç uğraşma bence. Master BH olman gerektiğini düşünecek olursak 2 ay sonra hazır olursa karakterin tebrik ederim. (eğer yemek yiyor ve uyuyorsan, yok ben Angel'ım diyorsan başka :)

bu arada şimdi aklıam geldi. angel olsa ne karakter kasar di mi?
Sosyal ağlarda paylaş

dip alakasiz not:
jedilerin saberlarini yaparken kullandigi force kristallerinin renklerinin sadece renk olmadigini, guce ve speede etkisi oldugu nu biliyormuydunuz?

yazmiyor kristallerde ama roportajda demis beyimiz...tahminen jediknight haavsinda renkten renkge dmg-speed orani degisiodur....gibimibi[hline]*curiosity res-kills*
...mono
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...