Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 WindShade benim mesajı okumadın heralde bi teklif yapmıştım da[hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 sizin gibiler yüzünden insanlar ölüyor işte birde anlamadım 50 km ile gitmem gerekiyordu demişsin sanırım ya elliyet olmadan 50 km ile araba kullanmak diye bi kural varmı yoksa ehliyet kullanamassın ben böyle biliyorum =P[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 said: WindShade, 14 November 2003 22:01 tarihinde demiş ki: o saatte sokakta polisten baska kimse olmuyor cnm ehehe sonuçta başka arabalarda elbet oluyo sırf yayaya çarpman şart diil[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 kimse olmuyor benle iddialas ma hic kimse olmuypor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 said: Fistan, 14 November 2003 22:07 tarihinde demiş ki: WindShade benim mesajı okumadın heralde bi teklif yapmıştım da[hline]i love this game! that will be sweet[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unclecan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 adam hakli yasadigi yer allahin unuttugu bi yer...[hline]Playing the king in my kingdom!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 said: Deep-Night, 14 November 2003 15:52 tarihinde demiş ki: Bi de yapiklarini marifetmis gibi mi anlatiyorsun? ahahaa varya deep in bu sözünü, tam olarak hatırlamıorum ama en az 5 defa daa duydum, herkese aynı şeyi sölüo muahahah[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Abi matrizde yemek yesem orucum bozulurmu? | Vadaaaaaaaaaaa!... [Bu mesaj Dragonmax tarafından 15 November 2003 03:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 tamam abi sen yap süratini alkollü alkollü sorada çarp bi direğe ağaca geber ozaman ha ama yok dfirek ağaç flnda yoktur orda bom boş arazi dümdüz dimi kaza yapma şansın yok[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar