Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iskender bulusmasi v.1.0 sonuçlandı. Ahanda budur Acaip bol resimli. Iskenderleride yemisiz resimler

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

Kenderciki yemege bir getirdik. adam masayı yiyecekti az kalsın.

Yan masadakilerin yemeklerinede böyle bakıyordu manyak :)

1.5 porsiyon iskenderi yiyince keyfimiz yerine geldi tabii..

Sıra tatlı sırasıydı tabiiki. Gelsin kadayif...

Ee bu tabak boş gelmiş?

İyi güzel biz yedik te Deep-Night la Khirshah nerde? Onlarıda mı yedik acaba arada??

Meğerse gelmemişler.. en iyisi gidip alalım onlarıda.. Neyse efendim gittik onlarıda aldık geldik bi daha oturduk masaya...

Kendercik hayvanı 1 porsiyon iskender daha yemeye başladı...

Deep-Night orucunda verdiği açlıkla manalı manalı bıçağa bakıyordu. Yese mi yemese mi?

Yemek gelince yumuldu tabii yavrucak.

Herkes doyduğunda kendercik hala yemek peşindeydi...E yuh.

Aksiyonun sonlarına doğru kedi aklımıza gelmedi değil. Ama kebaptan dansöz çikartamadik malesef.. Sonuç olarak bir güzel doyduk ve geyik yaptık.. Birde electric ball ve lava lambalarına baktık ve evlere dağildik. bir atraksiyonda böyle bitenzie.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım

Her şey forum için! Her şey forum için!

[Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 13 November 2003 18:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ikiside gençlik kitap evinde satiliyor kadiköyde. yarin alacam bir tane :) Bu arada cam e kafam girsin.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım

Her şey forum için! Her şey forum için!
Sosyal ağlarda paylaş

Süperdi ya ! Çok sağol Esteeeel! Tapıyos.[hline]"Üzgünüm dostum ama, sana tutkuyla bağlananlar bir gün seni terk edecekler. Çünkü onlar sana değil, kendi tutkularına tapıyorlar yalnızca. Bir gün gelecek, o tutkuları başka bir tanrıça bulacak. Senden daha güzel, daha güçlü, daha yüce bir tanrıça ! İşte o zaman sen unutulacaksın. Kendini onların öğütleriyle var ettiğin için de, unutulduğun zaman yok olup gideceksin."
Sosyal ağlarda paylaş

Bıçak olayına hasta oldum ne güzel resimdir o öyle..
Kendercik 'e laf yok herkes için yemiş :)[hline]Estel_Anorien, 26 June 2003 20:31 tarihinde demiş ki:
hayatinizi hep hayatinizin son saatindeymişçesine yaşayin.
karpuz, 11 November 2003 17:25 tarihinde demiş ki:
içimizde ramazan aylarında ortaya çıkan tıpta ramazan cinleri olarak adlandırdığımız cinus ramazanuslar var...
_-Sturm-_, 13 November 2003 18:34 tarihinde demiş ki:
Yine patladım..
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaki eleman : Ohaa abi şunnara bak höh ! Ugandadan gelmişler galiba? Ben de kendimi hayvan sanırdım.[hline]"Üzgünüm dostum ama, sana tutkuyla bağlananlar bir gün seni terk edecekler. Çünkü onlar sana değil, kendi tutkularına tapıyorlar yalnızca. Bir gün gelecek, o tutkuları başka bir tanrıça bulacak. Senden daha güzel, daha güçlü, daha yüce bir tanrıça ! İşte o zaman sen unutulacaksın. Kendini onların öğütleriyle var ettiğin için de, unutulduğun zaman yok olup gideceksin."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
regulus, 13 November 2003 19:04 tarihinde demiş ki:
9.resim de arkadaki tip size mi bakıyor yoksa öyle :)[hline]CsnFrp
Yiyemedikten sonra otomobilin ne anlamı var ki?
AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki:
regulus azman gibisin masallah

ben ne demişim acep?? :)[hline]CsnFrp
Yiyemedikten sonra otomobilin ne anlamı var ki?
AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki:
regulus azman gibisin masallah
Sosyal ağlarda paylaş

60 mily. elektrikli şey.[hline]"Üzgünüm dostum ama, sana tutkuyla bağlananlar bir gün seni terk edecekler. Çünkü onlar sana değil, kendi tutkularına tapıyorlar yalnızca. Bir gün gelecek, o tutkuları başka bir tanrıça bulacak. Senden daha güzel, daha güçlü, daha yüce bir tanrıça ! İşte o zaman sen unutulacaksın. Kendini onların öğütleriyle var ettiğin için de, unutulduğun zaman yok olup gideceksin."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...