umutsavaci Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 arkadaşlar ben eski ms dos oyunlarını oynamak istiyorum ama gel görki bu oyunları oynayamayacak kadar hızlı oluyo bu oyunlar bu yüzden bi yerde duymuştum bu oyunları yavaşlatan program var diye onu ben nasıl ve nerden bulabilirim adı nedir[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 onları Zed'e soracan[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 MS Dos oyunlarının hızlarını etkileyen ve çalışmasını kolaylaştıran programın adı ; Abandon Loader.URL veremiyorum bir zahmet aratıver...[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 bu programın windowsa bi etkisi olurmu[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 zannetmiorum.o sadece işlemi 32 bit yerine 16 bit olarka yapmaya yarıo.bozmaz yani bişeyi.sürekli çalışmıo ki zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 mo'slo diye bi program var, onu kullanırsan istediğin hızda oynarsın oyunları. ama daha geniş kapsamlı olarak ses görüntü ve conventional memory problemlerini de halleden abandonloader var. www.classic-trash.com adresinde olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar