Raid3r Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 mahuahuuha ahuauhahuhuahua vygadhasuhduahsdada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 dyna koymamıştır bi cin arkadaşımızın yaptığı zekilik oluyodur muhtemelen..[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 said: karpuz, 14 November 2003 21:49 tarihinde demiş ki: Abi dyna hayvanmısın ya oha!![hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: :D[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 abi nerde iştahlandığımız foto. ben onu geri istiyorum. Bune yaw. öghhh!! Bide sipariş felam dedik olmadı. grrr!![hline]Yakın Olmak İcin Uzak Dur Benden... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 said: Kenderleme, 14 November 2003 21:50 tarihinde demiş ki: dyna koymamıştır bi cin arkadaşımızın yaptığı zekilik oluyodur muhtemelen..[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! e resim değiştikten sonra mesajı var dyna nın[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 said: karpuz, 14 November 2003 21:47 tarihinde demiş ki: said: Kenderleme, 14 November 2003 21:44 tarihinde demiş ki: bi tabak da ben aliyim kaldıysa[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! PUHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAA ÖLDÜM!!!!!! (Resme bakcan yeni resme :))[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: ahuaeuuaehuea geberiyom aehueaueahhueaea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 abi iğrenç misiniz ya üfffff midem kalktı ayrıca abi hayvanmısınız ya gülüyorum ama diyecek kelime de bulamıyorum terbiyesizmisiniz ya...[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 zuhaa[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 karpuz sende bi karar ver adamlar ne olduklarını ne olacaklarını şaşırdı.[hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 said: karpuz, 14 November 2003 21:53 tarihinde demiş ki: abi iğrenç misiniz ya üfffff midem kalktı ayrıca abi hayvanmısınız ya gülüyorum ama diyecek kelime de bulamıyorum terbiyesizmisiniz ya...[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: herseyı sen baslattın :)[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 ben mi başlattım? :) abi ilk görüp okuyunca kopuyosun da sonra düşününce büyük ayıp yani ne biliyim public yani ben gülerim ama herkes aynı karşılamaz[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 LoL afiyet olsun :))[hline][b][i]-->Four String Magic<-- baydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 auha nasılda atlamış sazanlar uzhaua yanlız remi görünce dumur oldum dedim hööyt paticik aile kanunları nerede oldum ema damlıcak şimdi öyle hissediyorum *!force sense*[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 karpuz'a fazla yüklenmeyin adam patlıcak :-D[hline]Yakın Olmak İcin Uzak Dur Benden... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sergen Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 dynamick erkek arkadasının spermlerini yiyen kadın resmi koymus :-o :yapma: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 abi dyna böyle bişey asla yapmaz ki aklıma lmadı şimdi... acaba birinde dynanın passi vardı da o kıllık olsun diye mi deiştirdi? yani direk planlanmış bişi gibi görünüyo çünkü... ne biliyim ben şüpelendim Karpuz Holmes işbaşında...[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 said: Sergen, 14 November 2003 21:56 tarihinde demiş ki: dynamick erkek arkadasının spermlerini yiyen kadın resmi koymus :-o :yapma: sen salaksın[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 lol ilk mesaja dönüp bakarsanız görürsünüz dyna editledi bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 abi o kadar höö oldunuz biri kalkıp overwrite lasın lan şunu karpıza yarıldım yalnız :) terbiyesizmisiniz kardeşim ?? :)[hline]evden mp jk3 oynamak senin neyine 56k bağlantıyla. 1.5 saat uğraşır bağlanamassın işte böyle I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 zuahah noldu lan resmi kaçırdım ya ehuehue[hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 said: Sergen, 14 November 2003 21:56 tarihinde demiş ki: dynamick erkek arkadasının spermlerini yiyen kadın resmi koymus :-o :yapma: yemın edıyordum sergen sımdı ha gelır ha gelır sensız olmazdı burası[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 lol lem accık uyanık olun hadi ben sarmayı yerken baska bişi düşünemedim de pimspare e upload ettiginizde aynı dosya adı ile bi resim upload ederseniz sonradan o resimle deiştiriyo dierini silip te simdi topici okuyan bi afacan hemen benim linkteki aynı dosya adı ile bi resim upload etti e haliyle ben koymusum gibi oldu kapiş :) durun bakim yeniden upload edicem sağlam olaraktan da azınızın suyu aksın :P[hline]Grandmaster Hamburger Sam, 14 November 2003 02:47 tarihinde demiş ki: ekşisözlüğü objektif kaynak olarak kabul edeceğime gider uludağ maden suyunu kaynak edinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 said: Fistan, 14 November 2003 21:58 tarihinde demiş ki: zuahah noldu lan resmi kaçırdım ya ehuehue[hline]i love this game! , ıyıkı kacırdın kardes[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 LoL :-)[hline]Yakın Olmak İcin Uzak Dur Benden... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sergen Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 sensin salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar