Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Pixel-art çalışmaları yapacam, Hangi programı tavsiye edersiniz? Tavsiyeden öte çok karışık olmayan bi program varmı? Böle professional edition falan olmasında...[hline]Avatar Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim [Bu mesaj Wulfgar tarafından 14 November 2003 23:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Freehand, Photoshop photoshop icin biri tutorial ve brush koymustu buraya, frehand direk vektorel calistigindan daha tatli[hline]Var var var. -A Khajiiti Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Ya arama kısmından baktım biraz bahsetmiş ve link koymuşta, sorun vardı linkte sanırım çok acilde lazımdı o nedenle yeni konu açma gereği duydum Bu arada saol :)[hline]Avatar Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim [Bu mesaj Wulfgar tarafından 15 November 2003 00:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar