Loading Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Elinde; +Ghost in the shell.Stand Alone Complex +Love Hina ve +Berserk olan varsa isterim.Çoğunluğu divX ise isterim.Öyle rm,vcd filan istemem çünkü takasta ben de divX vericem.Elinde saydıklarım olanlar söylesinler listemi yollıyım. ha birde istanbuldan olursa iyi olur.[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Baba iyi hosta :).. diger topic'e nie mesaj atmadın.. heh, ben istanbuldayım.. elimdekilerin dısında varsa yapaq takas? yüzde doksanı yedisi divx zaten :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 bu saydıklarım var mı?full olarak.varsa özelden msj at,mail adresini ver listemi yollıyım[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 stand alone complex henüz tamamlanmadı ki ?[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 abi tmm da berserki sen bana vermiştin niye bi daha istiyosun ya. :)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Berserk in divx i var mı ya piyasada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 sana verdiklerim ilk 3 bölümü.Evet biliyorum ghostun tamamlanmadığını,bu zamana kadar olanları istiyorum zaten.[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Bende Berserk'in 25 bölümü de var ama hepsi farklı formatlarda kimi avi, kimi mpeg, kimi de asf. Yani o kadar aramama rağmen bulamadım hepsi divx olan. Aslında dvd si alıncak animelerin başında gelir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 divX i var piyasada ama ben şimdi dl ye üşeniyorum,ilk 3 bölümü var bende divX olarak sadece.[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 bluestar & jacabo company den $a$mayın[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 yepp.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 bluestar & jacabo company bu neki?[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 yani ne şirketi?[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar