Draven Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 mechenary, imza buyuk olmus[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 neredesiniz yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZydarHellfire Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 hede hödö... maksat adimiz geçsin.. evet evet Frp iyidir.. :-)[hline]SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR!!! SİGARADAN NEFRET EDİYORUM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 trash nerdne bulcazk peki onda soleseydin[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente "Riruix" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 makinedeki klasörleri karıştırırken logları buldum koyayım mı buraya ? matrak olur :)[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 ne soruyosun olm koysana :)[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you though? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 hehe .. dünden beri "ulan arcane sen bi topice bişe yapacaktın" diyordum ama aklıma gelmiyordu sonunda geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Start of #hebelek buffer: Fri Jul 18 06:36:51 2003 * Now talking in #hebelek selam selam dela geliyormu? gelcek ok selam mage? dralnu gelmio yatıcakmış hmmm ok dralnunun icq nicki neydi? foruma yazayım mı ? dralnu bana gondersene onun icq no.sunu bi ara selam yaz istersen selam ben dela bu arada * mage is now known as dela * dela sets mode: +o Draven * dela sets mode: -o dela cool :P sagol abi dela hoca icq yu versene yazdım foruma pure roleplay :)) 1******** super sagol ok beyler nasil birsey istiyorsunuz? setting ne olsun? fantasy ok beep ! beep ! :) dela ? hmm bilmem ok fantasy olsun direk fantastik olsun ama sovalya muhabbeti olmasi n 2003te gecsin eheh 2003 ? heuhe fena fikir degil aslinda bu arada ciddi olsun cıvıtmayalım birşeye benzesin biri daha gelcek tam karar verelim ne olucagina futuristic olabilir bi gemide gecen yada post-apocalyptic * [Oracle]DamienThorne has joined #hebelek aslında benim için fark etmez uyarım yada 1700-1800 lerde gecen birsey olabilir selam Damien selam <[Oracle]DamienThorne> selam * [Oracle]DamienThorne is now known as DamienThorne sizin karar vermeniz lazim settinge ben zorlamak istemiyorum sizi gemide olmasin evet bende istemem gemide olmasını bayar bugun ve istanbulda vampire oynayalim :p abi o bugun ve istanbul da geyikleri hic acmaz adami bence, hep oyle baslar ve bayar niye abi ben gitar virtuozu oynatmak istiyorum eheh neyse karar verin heue ama baymayacak bisey olsun cok yaptik oyle gunumuzde gecen, en az zevk aldigim oyunlardir beyler afk 1 dakka transilvanyada kont draculanin evini restore etmeye giden bir grup olun? sonra olaylar gelisir.... :P eheh Draven sen bir dusun, en rahat oynatacagini sec biz uyalim e ok genelde gothic oynatirim back bence hoş ok dunya ravenloft * dela akmuzik.net - Burhan Cacan - Liseli kisaca karakter profil versin herkes * dela akmuzik.net - Burhan Cacan - Liseli ornek ver arcane basla sen insan, elf, cuce falan hmm dusunuyorum human! ben ulke kralinin advisor ı olmak istiyorum, archbishop , human wizard heh ben human assasin mumkunse abi meslegine kadar sectin benim hikayeye uymicak pek ok damien arcane? degistiririrz soyle sen kafandakini race ve class soyle human wizard okeydir dela? dela bard ol eheh human ranger/bard eheh lol hehe super hatta elf olayim ustun olmaliyim WC - brb oky * dela Symphony X - Sea of Lies back ok beyler gerektiginde hikayeye kendiniz birseyler eklersiniz * Zedzero has joined #hebelek * * * * * * Bram Stoker's Dracula sdtrck in bir gun ise yarayacagini biliyordum :) selam seyirci kabul ediyo musunuz? selam Zed :=) oyuncu olmanı tercih ederiz oha arcane?? ehe olmiyim ben. deneyimsizim, izlemek isterim mümkünse. ama sorun olursa çikiyim? selam zed yok abi ol 4 kisi cuk diye oturur * Retrieving #hebelek info... bende deneyimsizim abi deneyimle alakasi yok sadece rol yapicaksiniz, olayin havasina giriceksiniz falan * dela Testament - Return to Serenity yok yahu ben hayatimda ne oynadim ne izledim, ne kural bilirim. sadece merakimdan geldim. takilin siz. ok zed eminmisin oynamicana? eminim. ama eger oynamiycaksan cik derseniz de cikayim? yok abi kal lutfen civima yeter eheh aman nezaketten kirildik ne bu ya yeter ehe baslayalim mi? ok * * * * karanlik ve nemli hatta, hatta soguk ve islak.... sallanan vagonla birlikte ellerinizi bagliyan iplere bakip bileklerinizi ovusturuyorsunuz vagonun yirtik ortulerinden disariya baktiginizda yagan yagmuru goruyorsunuz at nali... hizlanm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 bugün oynanırsa gelmek isterim.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 sanmıyorum :D , aslında belli de olmaz " (bu arada yukarıdaki bıçaklı cümlede kullanmadığım değil kullanmadığın olacaktı yanlış yazdım) (ondan afalladim salak! ehuaehuae) " şu kısımı hatırladıkça gülüyorum hehe..[hline]Güldürme beni Sam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Beni hatırlayan belki vardır.. Pegasus'un unutması zor zaten :-P Eskiden yani3-4 ay önce ircfrp adında süperonline 'nın mirc server ında Dm bendim herakşam. Sabaha kadar.. "LordZydar" :D ah o günler.. Arada sırada gelirim isterseniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 aaaah aaah eski günler:)harbi ya güzel bi frp yapalım bu aralar gerçi efsane dm ımız zydar ortalıklarda yok ama pegasus buralarda.arcane ayarla bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Bu akşam oynayalım ama nerde bi yer verin ona göre girelim[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 bugün olmaz arcane yarın toparlayın tayfayı yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar