Wispy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Zaten fazla bir şey olmasına gerek yok zaten teknik destek sıfır. Ama yazın ortalama 14kb dl yaparken şu anda neden 6.0 barajını aşamadığımı merak ediyorum. Genelde bir problemmi var acaba. Bu aktif kablo da uzanların çıktı ya adamların eline bakıyoruz. Adamlar tası tarağı toplar, dükkanı kaparlarsa o zaman alacağım 3ün 1 ini yine dial upla sürünmek istemiyorum. :(
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Devlet el koydu diye duymuştumbelki yalandır[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
-Mandrake- Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 aktif kablo patladı kaçmış adamlar beni 4 aydır internete kavuşturmıyolar yeni firma gelicek onların yerine bende 2 thread açmıştım aktif kablo sucks diye zamanında çoktan tası tarağı topladı adamlar,ben gprs e talim ediyorum onlar yüzünden yada tamam itiraf ediyorum aktif kabloyu ben patlattım [Bu mesaj -Mandrake- tarafından 14 November 2003 13:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Admin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 eheh tam vaktinde bırakmılşım kabloyuda adsl ye geçmişim valla :) yazın temmuz ayı itibari ile adsl ile takılıyom hem 49 milyon ödüyom :)[hline]Grandmaster Hamburger Sam, 14 November 2003 02:47 tarihinde demiş ki: ekşisözlüğü objektif kaynak olarak kabul edeceğime gider uludağ maden suyunu kaynak edinirim.
quamor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 sanirim simens aliyomus aktifi. uzanlarindi heralde onceden. bide yeni gelen bi adam ayarlari bozmus diye duymustum sistemin.[hline]ben almiyorum
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Admin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 siemens alirsa iyi valla bide standart 512k cable yaparlarsa oh oh adsl yi kapatıp alırım cable hemen :)[hline]Grandmaster Hamburger Sam, 14 November 2003 02:47 tarihinde demiş ki: ekşisözlüğü objektif kaynak olarak kabul edeceğime gider uludağ maden suyunu kaynak edinirim.
Öne çıkan mesajlar