BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Bu Virüsten yaklaşık 1 aydır çekmediğim illet kalmadı. Arrtık kafayı yeme noktasına geldim. Hertürlü dosyaya kendını buluastırmıs. tam bir illet. Pc Cilin ve Norton la Silinmiyor, çünkü kendini her türlü exe ye copylemiş durumda. ve Format atmamda şu an içşn mumkun deıl. Bu Lanet virüsten nası kurtulabilirm.?[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 kızma ama 1 senedir ugrasiyorsan ve format atmak icin bir zemin bulamaman cok garip geldi bana yazık sana o acıdan diyom :) ne isle mesgulsun isinide merak ettim, yardımcı bir msj olmadı ama sadede 2 antivirus programımı denedin bu arada? Trend Micro yu denedinmi? hatta online scan imkani var bi dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 1 sene değil 1 ay o dikkatli oku. Format amamanın sebebi pcde Writer yok ayrıca bilgileri yedekliyebilecegim bi ortamda yok. Ogrencıyımde nası bi alaka kurdun oda merak konusu tabi. Online Scan olayı Nortonda da var ve fayda etmiyor. Evet haklısın yardımcı msj olmadı. Lütfen Yardım etmek istiyenler msj atsın.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Pcde Norton baya şeyi kurcaladı. ve Nortonu Silmek zorunda kaldım. Şimide Windows Media Playerı bozdu sanırım Açmaya çalışıtıgımda şöyle bir hata veriyor. "An internal Application error has occurred" ve açılmıyo. Nedir bu ya şimdi :-?[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Bildigim kadar 2 Cesit FunLove Var Bunlarin her ikisindende removal toolari kullanarak cok rahat sekilde kurtulabilirsin asagidaki linklerde toollari ve yapman gerekenleri bulabilirsin. W32.HLLW.Winevar/W32.Funlove.4099 W32.Brid.A@mm/W32.Funlove.4099 Bu Sekilde Cozum Bulabiloirsin bence Sorununa Kolay gelsin...[hline]Birer çoban olacağız.Senin için, Tanrım, senin için. Gücümüzü senin elinden alıyoruz. Ayaklarımız emirlerini rüzgar gibi yerine getirsin. Akıtacağız sana doğru ruhlarla dolu olan nehirleri. The Boondock Saints(1999) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 ı ıh bana Direk bunu silen bi prog lazım. Ya bide şimdi Media Player da bozuldu ya allahım offffffff. Sürekli hata[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 13 November 2003 14:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Up! Media Player sorunu hala devam ediyor. Sildim bidaha yukledım Türkcesini yine aynı hata "İç uygulama hatası oluştu"[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Norton işletim sisteminin kernel'ine kadar yazıyor kendini norton'dan ve verdiği zararlardan kurtulman hiç kolay değil daha dün norton antivirus 2003 sorun yarattığı için format attım.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 evet ya anladım zaten baya kurcaladı. Media Playerı iptal etti şu anda. En yakın zamanda format istiyo makine.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 said: BlaCk_DmC, 13 November 2003 13:06 tarihinde demiş ki: 1 sene değil 1 ay o dikkatli oku. Format amamanın sebebi pcde Writer yok ayrıca bilgileri yedekliyebilecegim bi ortamda yok. Ogrencıyımde nası bi alaka kurdun oda merak konusu tabi. Online Scan olayı Nortonda da var ve fayda etmiyor. Evet haklısın yardımcı msj olmadı. Lütfen Yardım etmek istiyenler msj atsın.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! pardon walla 1 sene gordum :( sorry ama 1 sene oldugu icin oyle bir alaka kurdum umarım cozmussundur porblemini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Virus Problemını cozemedıgım gibi birde yanına Media Player sourunu eklendi Format atmak "must" oldu ama önce arkaşımın hddsine bilgileri aktartmam lazım ama arkadaşım şehir dışında onu beklicem artık başka çare yok.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Yukaridak Verdigim Removallar zaten virusu kesin olarak siliyorlar denenmiş test edilmiş ve görülmüştür.. uygularsan yardimci olacagindan eminim..[hline]Birer çoban olacağız.Senin için, Tanrım, senin için. Gücümüzü senin elinden alıyoruz. Ayaklarımız emirlerini rüzgar gibi yerine getirsin. Akıtacağız sana doğru ruhlarla dolu olan nehirleri. The Boondock Saints(1999) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 bana direk silen prog lazım orda oyle bı prog goremedım ben daha cok manual olarak anlatıo.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 ha evet şimdi gördüm Funlove fix tool diye bişey dikkatlı okumamıştım. deniyorum şu an.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Linkten Alintidir To obtain and run the tool NOTE: You must have administrative rights to run this tool on Windows NT 4/2000/XP. Download the FixWEvar.com file from: http://securityresponse.symantec.com/avcenter/FixWEvar.com Save the file to a convenient location, such as your download folder or the Windows desktop (or removable media that is known to be uninfected, if possible). To check the authenticity of the digital signature, refer to the section The digital signature. Close all programs before you run the tool. If you are on a network or have a full-time connection to the Internet, disconnect the computer from the network and the Internet. If you are running Windows Me or XP, disable System Restore. Please refer to the section System Restore option in Windows Me/XP for additional details. NOTE: If you are running Windows Me/XP, we strongly recommend that you do not skip this step. Double-click the FixWEvar.com file to start the removal tool. Click Start to begin the process, and then allow the tool to run. Restart the computer. Run the removal tool again to ensure that the system is clean. If you are running Windows Me or XP, then re-enable System Restore. Run LiveUpdate to make sure that you are using the most current virus definitions. NOTE: The removal procedure might be unsuccessful if Windows Me/XP System Restore is not disabled as previously directed because Windows prevents System Restore from being modified by outside programs. Because of this, the removal tool might fail. Her 2 Linktede Butur Bir Bolum Var Orada Linki Olan toolu inndirip Deneyebilirsin[hline]Birer çoban olacağız.Senin için, Tanrım, senin için. Gücümüzü senin elinden alıyoruz. Ayaklarımız emirlerini rüzgar gibi yerine getirsin. Akıtacağız sana doğru ruhlarla dolu olan nehirleri. The Boondock Saints(1999) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Kullandım scanledi başarıyla silindi dedi de nası emin olucam? .[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 13 November 2003 23:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 o linklerde xp/nt/2000 için anlatilmamiş eğer bu işletim sistemlerini kullanıyorsan bu işlem için admin haklarına sahip olma gerekli demiş ayrıyetten aylarca ugrastigin birseyi 100kb lik dosyayi indirip deneseydin şuana kadar bu problemden kurtulmuş olurdun...[hline]Birer çoban olacağız.Senin için, Tanrım, senin için. Gücümüzü senin elinden alıyoruz. Ayaklarımız emirlerini rüzgar gibi yerine getirsin. Akıtacağız sana doğru ruhlarla dolu olan nehirleri. The Boondock Saints(1999) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 ilk linkdeınnı denedım scan etti en sonunda sildi falan dedi ama bu Pc Cilin ve Nortonda diyodu ztn ama Kendını sureklı ortaya cıkarıodu bu funlove nası emın olucam ben tmmen sılındıgıne?[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 silindi msj ı alınca direk shutdown cek ama dumeden biraz bekle sonra ac hafızada biyerlerde kalıyorda olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galenthas Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Funlove fix tool işe yarıo tamamen (eğer symantecten indirdiysen) dos'a düşüp silio virüsleri kesin çözüm takma geçmiş olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar