Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Player City, Mount ve yeni RIP location'ı...

DA2019

Öne çıkan mesajlar

buyuk ev dikince buyuk xp almio mu garbim mad polikaci olmus yazik sicmlerde bas bas bagiracak simdi sizlere alt yapi sunuom , sizlere guzel parklar alt gecitler, havalani , metro yu getiririom . dieye tabii yemiyez bizde ama napğalim oyumuzu verirriz artik sevioz ne de olsa adami.
Hadi bakalim mad kolay gele basina ne dertler actin gorucen mauauahahahahaha[hline]Sman'chi NortoN
Master Combat Medic--Novice Pistoleer

Sosyal ağlarda paylaş

Yaw simdi bende 3 tane medium naboo house var su benim shop stillden 2 tane de generic naboo var ama ikisi de farkli ben bu 3 mediumunum yan yana olmasini isteme ozgurlugune sahip miyim yoksa shoplar ayri yerde evler ayri yerde mi olucak ona da razi olurum ama 4 evim yan yana olsun ne olur
Shopu tasimam bayaaa bi vakit alicak..
Beyaz Dae ve benim shopta vendoru olanlara da is dusucek yardim acisindan onlara dae burdan bi haber ucuram dedim.[hline]Sman'chi NortoN
Master Combat Medic--Novice Pistoleer

Sosyal ağlarda paylaş

Herkese günaydın,

City hall sabaha karşı 5te Dantooine'e kurulmuştur. Yeri için oyun içinde Ginelus veya Pearce ile kontağa geçin ve birer ufak kare ev alıp kurun. Declared residence iniz başka yerde olsa da önemli diil, şehir sınırları içine kurduğunuz evi declare residence derseniz direkt resident oluyosunuz. Olduktan sonra city management terminalden city treasure a para yatırın. Şehre ulaşmak için Aggro outposta gitmeniz gerekmektedir. Şehir outposta biraz uzak ama Dantooine de bu kadar düzlük yer yok... Mission terminal de koyduğumuz zaman kimse ordan ayrılmaz sanırım, yani ben ayrılmam... Yardımları olan dostlara çok teşekkürler. Yardım etmeyip de bütün gece mount arayan arkadaşlara da en kötüsünden birer kaadu...

Selamlar,[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter
Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaiyn, 14 November 2003 09:55 tarihinde demiş ki:
Selamlar.. bizim freedom cityde dantooine de..
Iyi olmu$ arada bi saldiririz artik :p

wp iniz nedir? bi aci kahvenizi icelim, hayirli olsun a gelelim :)

İnan Xaiyn,

Sabah 5te ayakta uyuyodum. Yazı falan yazamıcak haldeydim. Pearce, Ginelus, Sad ve ben idik, oyunda hepimizde wp var ama malesef kağıda geçiremedim. Bu arada sizin de hayırlı olsun, Aggro outpost yakınlarında ise evleriniz çok iyi hepimiz için...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 14 November 2003 10:23 tarihinde demiş ki:
hayir cok daha killi bir yerdeyiz[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com

Kıllı derken? Bu arada birazdan dantooine in haritasını basıcam ordan konuşabiliriz...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter
Sosyal ağlarda paylaş

Şehrimiz "Place of worship" in biraz doğusunda, Janta Cave'in güneyinde... Gezegendeki en düz mekan...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter

[Bu mesaj DA2019 tarafından 14 November 2003 10:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Current list is:

Naboo:

Nu'Maoi

Europa City - RBEU & CHC

Legion of Lunatics

Neo-Rome - VtS

Terminal City

Corellia:

Traders Haven - Rebel Trade

New Kor Mesa

Tatooine:

Baulder Dash - SnD

Fort Krayt - GTC & DOOM & GRG

Mos Quito Hills

Mos Mosel

Talus:

Waffoville

Rori:

Raith

Dantooine:

Elite City - Elite Force

Freedom City - FrF

Edinborough

RIP City - RIP

Şu anda listelediğim bunlar...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter

[Bu mesaj DA2019 tarafından 14 November 2003 10:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

freedom city cok killi yerde, rebel baseye en cok 1 km, force crystal cavenin alt kisminda ve yakin, ayrica dark force user npclerin gezindigi daglarin hemen yaninda sol en ust kosede.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...