Jackal77 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 buyuk ev dikince buyuk xp almio mu garbim mad polikaci olmus yazik sicmlerde bas bas bagiracak simdi sizlere alt yapi sunuom , sizlere guzel parklar alt gecitler, havalani , metro yu getiririom . dieye tabii yemiyez bizde ama napğalim oyumuzu verirriz artik sevioz ne de olsa adami. Hadi bakalim mad kolay gele basina ne dertler actin gorucen mauauahahahahaha[hline]Sman'chi NortoN Master Combat Medic--Novice Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Novice Politician için 500 Apprenticeship exp lazim kimde varsa 500 hemen novice politician olsun ve city hall'u hemen koyalim. HEMEN city hall bulmamiz lazim[hline]Ogoed in Eclipse Galaxy Or-ema in Kettemoor Galaxy Icq :. 802222 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Oyuna bi girsek neler yapicaz da Eclipse locked... Bu arada mountlari gordum ahazide cok guzel olmus ama cok hizli diil...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackal77 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Yaw simdi bende 3 tane medium naboo house var su benim shop stillden 2 tane de generic naboo var ama ikisi de farkli ben bu 3 mediumunum yan yana olmasini isteme ozgurlugune sahip miyim yoksa shoplar ayri yerde evler ayri yerde mi olucak ona da razi olurum ama 4 evim yan yana olsun ne olur Shopu tasimam bayaaa bi vakit alicak.. Beyaz Dae ve benim shopta vendoru olanlara da is dusucek yardim acisindan onlara dae burdan bi haber ucuram dedim.[hline]Sman'chi NortoN Master Combat Medic--Novice Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Kurabildiniz mi şehri? Naboo daki city limiti çoktan bitmiş, hatta nabo da city almak için 20mil teklif eden var.[hline]uo-ao-tfc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Herkese günaydın, City hall sabaha karşı 5te Dantooine'e kurulmuştur. Yeri için oyun içinde Ginelus veya Pearce ile kontağa geçin ve birer ufak kare ev alıp kurun. Declared residence iniz başka yerde olsa da önemli diil, şehir sınırları içine kurduğunuz evi declare residence derseniz direkt resident oluyosunuz. Olduktan sonra city management terminalden city treasure a para yatırın. Şehre ulaşmak için Aggro outposta gitmeniz gerekmektedir. Şehir outposta biraz uzak ama Dantooine de bu kadar düzlük yer yok... Mission terminal de koyduğumuz zaman kimse ordan ayrılmaz sanırım, yani ben ayrılmam... Yardımları olan dostlara çok teşekkürler. Yardım etmeyip de bütün gece mount arayan arkadaşlara da en kötüsünden birer kaadu... Selamlar,[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 said: odium, 14 November 2003 02:07 tarihinde demiş ki: nabo da city almak için 20mil teklif eden var.[hline]uo-ao-tfc lol adamlar 63mil e çıkardı offerı[hline]uo-ao-tfc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaiyn Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Selamlar.. bizim freedom cityde dantooine de.. Iyi olmu$ arada bi saldiririz artik :p wp iniz nedir? bi aci kahvenizi icelim, hayirli olsun a gelelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 said: Xaiyn, 14 November 2003 09:55 tarihinde demiş ki: Selamlar.. bizim freedom cityde dantooine de.. Iyi olmu$ arada bi saldiririz artik :p wp iniz nedir? bi aci kahvenizi icelim, hayirli olsun a gelelim :) İnan Xaiyn, Sabah 5te ayakta uyuyodum. Yazı falan yazamıcak haldeydim. Pearce, Ginelus, Sad ve ben idik, oyunda hepimizde wp var ama malesef kağıda geçiremedim. Bu arada sizin de hayırlı olsun, Aggro outpost yakınlarında ise evleriniz çok iyi hepimiz için...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 hayir cok daha killi bir yerdeyiz[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 said: unity100, 14 November 2003 10:23 tarihinde demiş ki: hayir cok daha killi bir yerdeyiz[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Kıllı derken? Bu arada birazdan dantooine in haritasını basıcam ordan konuşabiliriz...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Şehrimiz "Place of worship" in biraz doğusunda, Janta Cave'in güneyinde... Gezegendeki en düz mekan...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse[Bu mesaj DA2019 tarafından 14 November 2003 10:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Current list is: Naboo: Nu'Maoi Europa City - RBEU & CHC Legion of Lunatics Neo-Rome - VtS Terminal City Corellia: Traders Haven - Rebel Trade New Kor Mesa Tatooine: Baulder Dash - SnD Fort Krayt - GTC & DOOM & GRG Mos Quito Hills Mos Mosel Talus: Waffoville Rori: Raith Dantooine: Elite City - Elite Force Freedom City - FrF Edinborough RIP City - RIP Şu anda listelediğim bunlar...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse [Bu mesaj DA2019 tarafından 14 November 2003 10:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Enako, sizin şehir ne tarafa düşüyo? (Tahminim abandoned rebel base tarafı ama :) )[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Bizim şehirin coord lari 6100 -5900 olması lazim[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gulay Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Valla ben saat 3 civarlarinda koptuktan ve 15 dakka baglanmak icin ugrastiktan sonra vazgectim. A saate kadar ayakta durun arkadaslarin inancini ve inadini takdir ediyorum. Cok mutluyuz Tarkan & Gulay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Tam koordinatlar: 6143 -5926[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 En son durumumuz nedir, city hall etrafına ev diken oldu mu??[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Freedom city de Rebel base in 1-1.5km doğusunda, siz bir uçta FrF bir uçta lol.. biraz zor olacak saldırmak :))[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Of kaşla göz arası ne zaman danto'ya gittiniz?![hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 freedom city cok killi yerde, rebel baseye en cok 1 km, force crystal cavenin alt kisminda ve yakin, ayrica dark force user npclerin gezindigi daglarin hemen yaninda sol en ust kosede.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar