DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Sevgili Dostlar selamlar, Malumunuz forumda duyurulduğu üzere Mount ve Player City patchleri bugün... Aslında düşündüğümüzden de erken oldu ve biraz hazırlıksız yakalandık. Saolsun Madturk "Player Planet" kuracak kadar maden toplamış o yüzden şu an bir sıkıntımız yok ancak bu akşam elimizi çabuk tutmamız gerekiyor. Adaxe'nin resimlerini koyduğu yeni yer için herkesin olumlu fikri olduğundan PAmızı taşımaya karar verdik ancak Shadow Knights (SK)'nın guild hall'una 600m uzaklıkta olduğu için malesef oraya kurmamız imkansız... (Üzgünüm Adaxe :( ) Yarıçapı 450m olacak bir alan bulmamız gerekiyordu ve saolsun Beyaznoc buna çok uygun bir düzlük buldu. Dün gece RIP konseyi olarak toplandık ve yerin çok uygun olduğuna karar verdik. Aslında bu taşınma için oylama yapıp ortak kararımızı alacaktık ama patchin bu kadar erken çıkması ( ya da bizim tembelliğimiz) hızlı bir karar almamızı gerektirdi. PA'nın yeni yeri için şu an waypoint veremeyeceğim. (Ama çok unique bi wpmiz var onu belirtmem lazım :-D). Sebebi, evler kurulurken hep beraber düzenli bir şekilde yerleştireceğiz. PA hall taşınacağı için RIP kısa bir süre için dağılacak ancak üzülerek belirtmem gerekir ki üyelikler yenilerinken yeni yere ev kurmak şart olacak. Bu kararı almamızdaki sebep, 38 üyesi olan PAmızda dikili ev olarak 18 ev olması. Sakın bunu "Evin yok kardeşim, hadi sana güle güle!" gibi algılamayın. Evi olmayan arkadaşlar da bizlerle kontağa geçip ya da kendi yollarıyla ev edinirlerse daha hızlı gelişiriz. Şu anki düşünce Madturk'ün "Madturk" karakterinin politician olarak mayor seçilmesi. (Holocronların verdiği skilleri yapmaktan karakter çorbaya döndü :-D) Böylelikle kimse şu anki karakterini surrender etmek zorunda kalmayacak. Madin diğer karakter "Toi" de master architect, player city facilitylerde sorun olmayacak. Bir diğer konuda player citye konulacak evler: Konseyimiz player citye şuanlık sadece small square naboo house koyma kararı aldı. (hani kare olup da sadece 1 slot götürenlerden) Böyle bi sınırlama getirmemiz, şu an için geçerli ilerde konuşup bunu değiştirebiliriz, ya da medium houseları dış kısımlara koyabiliriz... Bu kadar acele etmemizin sebebi, ortada gezegen başına sadece 10 şehir olacak iddiası. O yüzden hızlı davranmalıyız. PA bu akşam dağılacak ve evler de bu akşam dikilecek. Lütfen şu anki evlerinizi taşıyacaksanız hazırlıklarınızı yapın. Saygılarımızla, RIP Yüksek Konseyi Not: Yeni yerin waypointi oyun içinde duyurulacaktır.[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 abi biraz once yazdim player city hakkinda bilgileri birinin hemen politician kasmasi lazim kim gonullu ? (surekli politician kalmak zorunda yanliz ...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 City icin yaklasik olarak 500 metre demis amcamlar biz 600 diyelim buna bide her tarafindan 1 kmlik bos alan biraktikmi 1600m ye 1600m bir kare oluyo elimizde ... Her gezegen 16km ye 16km ye olduguna gore BIR gezegene MAKSIMUM 10 tane city sigiyor.... Fakat city ler tam olarak 16km^2 lik alani 0,0 dan itibaren orantili olarak paylasamayacagindan bir gezegene yaklasik olarak 6-7 tane city anca sığar .... Demek ki napicaz Naboo daki 6-7 tanesinden biri olmak icin ANINDA bir kisi politician kasicak vede Hemencecik bir artitech abimizden veya ablamizdan city hall'i alip secilen yere koyacak. Mumkun oldugunca hizli olmamiz lazim saniyeler farkeder bu iste. Hemen karar verelim gonullu olan varsa hemen kasmasi lazim politician'i vede BENCE cok acil bir toplanti gerekiyor !! ... [Bu mesaj Stream tarafından 13 November 2003 16:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 NAsıl small house niye bole bişi oluyoki ileride gene duzenleme yapmamız gerekicek ozaman??[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Bende pa hall ile large house var bunları çöpe atıp small house dami oturuyim yani?[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Yazımda da belirtmiştim, Mad'in "Madturk" karakteri politician olacak. Toplantıyı yapmamız lazım, haklısınız ama bir an önce city hall'u yerleştirmemiz lazım. Bulduğumuz yer de şuan herşeye uygun... İnşallah bizden önce kimse bişi yerleştirmez. :)[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 said: Escobar, 13 November 2003 16:33 tarihinde demiş ki: Bende pa hall ile large house var bunları çöpe atıp small house dami oturuyim yani?[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse Şu anki plan o Pearce, değiştirebiliriz demiştim... Beyazla ben de de large house var, onu taşıcaz ama muhtelemen şehir merkezinde diil, biraz dışarda olabilir... Öncelikli hedefimiz city hallu bir an önce kurmak...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 City Hall icin tum Pa el ele server acilinca politician kasmak icin ne gerekiyorsa hemen herseyi topluca halledelim yoksa yavin4'de bi cityimiz olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Hadi yaa :( Çok güzeldi o yer. Olsun yeniside güzeldir elbet :) Bende Adaxe'ye Politican almak istiyorum. Yaşasın sosyallik. Eheh eğer geliştirmek için mayor neyin olmak gerekiyorsa tabii bişey yapamam ama başka yolu varsa bulundurucam. Eğer ihtiyaç olursa PA'nın hizmetine sunmaya açığım. Tabii Madturk Mayor olmak istiyorsa boynumuz kıldan ince :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Mad'in karakter holocron için master chef falan kastığı için bayağı kötü duruma geldi... O yüzden politician olurum dedi. Zaten city hallu kurmak için bi politician şart...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyaznoc Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 ilk basta pearce in sorununu ele aliyim simdilik bunu bastirarak soyluyorum simdilik ilk amac sehri kurmak ve aktif hale getirmek yani oaraya yerlesmiyecegiz city i kurabildikdan sonra duzenlemeleri yapcagiz yani snein pa yi veya large house u degistirmene gerek yok. cunku kurulan evler gorunuste ev olcak amaicleri bos bi sekilde durucam yani amaca hizmet icin kurulmus olcaklar. sehir planlamasini karar vercegiz duzen olmasi icin bir kisi cytyden sorumlui olacak o da buyuk ihtimalle mad olacak mayor olacagi icin. yani isteyen istedigi yere ev dikmeyecek sehrin bi plani olustuulacagi evler belirli bi duzene gore yerlestirilecekler. yani il etapda erken evimi kuruyim guzel bir yerde olsun evim gibi dusuncelerini olmasin cunku kurulan evler sadece ve sadece city nin kurulmais amacli olcak daha sonradan kaldiralacaklar ve sehir duzenlenmesine gecilcek. evlerin konumlari konusundada bi endiseniz olmasin planlamada sehir facilityleri sehrin tam ortasinda olcak ve etrfaina belirli bi sekilde duzenle yerlestirecek house lar yani herkes en azindan bir facilitye digerlerinden yakin olcak. hepinize saygilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Evet, player city'nin bir an önce kurulması ve hepimizin birer small house koyup resident olmamız şart. Mayor sadece seçimlerden ve düzenlemelerden falan xp alıyo, bu da işimizi bayağı zorlaştırıyor. Şehir ne kadar hızlı gelişirse bizim için o kadar iyi... O yüzden bi slotunuzu lütfen bi small house için kullanın... Evlerin içi boş olacak, ilerde istediğimiz gibi oynayabilecez. Off, umarım kimse atlamaz yere yer çok güzel çünkü dümdüz...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 forumdaki rebellerden biri kıllığına tam ortaya büyük bi bina koyarsa içinizde patlar :) biraz gizlilik[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Neden small house? . Gecen toplantiya 2. Large Generic i alip gelmistim. Burasi kalsin denseydi hemen dikecektim. Benim small house a siğmam imkansiz. Yine de small dikerim ama oturamam...[hline]Arnaviscaa Eclipse - R.I.P Teras Kasi Master / Master Gunfighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 said: Arnaviscaa, 13 November 2003 17:58 tarihinde demiş ki: Neden small house? . Gecen toplantiya 2. Large Generic i alip gelmistim. Burasi kalsin denseydi hemen dikecektim. Benim small house a siğmam imkansiz. Yine de small dikerim ama oturamam...[hline]Arnaviscaa Eclipse - R.I.P Teras Kasi Master / Master Gunfighter Arna abi hepimiz büyük ev kurmak istiyoruz, öncelikli amaç küçük evleri boş olarak hemen kurup player city residence olmak. Böylelikle Mad daha çok xp alabilecek. Büyük evlerimizi de daha sonra yavaş yavaş taşıyacağız...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 ozaman yeni bi fasıl daha yık evleri yerlestir olucak.Ama heralde dediğinize gore şimdi oraya gidip small house yapıcak herkes ama eski evler aynı şekilde kalıcak taki planlıyana kadar.Ozaman benim şöle bir onerim olucak lutfen city hall u su kenarına yapmayalım ortaya biyere yapalım etrafında şehir bi çember gibi gelişsin.Bide city hall u alıcaksak para toplayalım biran evvelde alalım hazır dursun ben bu akşama yapabilcek biri biliyorum 500k'da ucreti.[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 said: Escobar, 13 November 2003 18:13 tarihinde demiş ki: ozaman yeni bi fasıl daha yık evleri yerlestir olucak.Ama heralde dediğinize gore şimdi oraya gidip small house yapıcak herkes ama eski evler aynı şekilde kalıcak taki planlıyana kadar.Ozaman benim şöle bir onerim olucak lutfen city hall u su kenarına yapmayalım ortaya biyere yapalım etrafında şehir bi çember gibi gelişsin.Bide city hall u alıcaksak para toplayalım biran evvelde alalım hazır dursun ben bu akşama yapabilcek biri biliyorum 500k'da ucreti.[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse Buyuk ihtimalle Mad yapabilecek city hallu 'Toi' ile... Sehrin yakinlarinda su yok dumduz bi arazi... Aynen dediin gibi Pearce, eski evler duruyo suan... Sadece player cityi kurabilmek icin bos evler koyucaz...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 devvo madturk online mi ? soe forumlarinin heryerinde player city icin yaris basliyor filan yaziyo butun millet gaz valla cok hizli olmamiz lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Klavyenin başında hazır bekliyorum :-p. Bu arada mad isteyerek kasıcaksa kassın politician'i cunku adaxe o olmazsa ben gonulluyuz. :-p(çok pis gobek yapicam)[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Wolithin evide unutma işin bitince Enginar kardeş :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 hehe daha 120 gunu var :-p[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 benim fikrim herkesin small naboo style ev kurması (kare) isteyen birden fazla kursun böylece şehir daha kalabalık görünür medium ve large house hiç koymayalım derim ben tabi tek sorun item depolamak ise...[hline]Revhas of Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P) Human - Master Smuggler - Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Ben aslında evimde oturmayı seviyorum. Small house'da oturulacak gibi degil hani.Small'da koyarız ortamı small'a bogarız kenarlarada largeları medleri felan dizeriz tatlı olur gibime gelio. :p[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 ya city hall koyunca etrafina koyulacaklar belki belli bir taslak altinda oluyodur city hall'i koyduktan sonra zaten o alana bizden baska kimse ev koyamaz o yüzden diger eve bogarsak orayi city hall koyarken sorun cikabilir belki... ilk basta city hall'i koyup ondan sonra evlere baslayalim diyorum[hline]Ogoed in Eclipse Galaxy Or-ema in Kettemoor Galaxy Icq :. 802222 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginelus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Beyler burda konuscamiza bole topluca mirc a girsek orda konussak server acilmadan bi kesinlestirsek herseyi ne dersiniz??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar