RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Evet arkadaşlar bu albümden olan parçaları nereden bulabilrim(imeshten aratıyorum yoK!).Merak ediyorum aranızdan dinleyen var mı?[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 tanımam etmem kendisini yanlız bi de kazaa lite dan arat belki orda vardır.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Var ben dinledim. En kötü albümü diyebilirim. Pete Namlook ve Jamaladeen Tajuma ile yaptığı albümler çok daha iyi. Oriental Ensemble, Groove ala Turca ve Black Sea dinlense daha iyi bi iş yapılmış olur.[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 abi adam almış yanına çinganeleri yapmış bi albüm dinlemedim ama genel olarak tepkiler iyi Edit:Çingeneleri ezmeye çalışmadım[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 bugün aldım albümü hoş ya değişik bir hava var şu Melike şarkısını seviyorum hehe (:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar