Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 anlamadım farklarını.ikiside inductor ve capacitor'ün AC sistemine gösterdiği direnç deniyor ama aralarındaki fark ne?neden biri complex iken diğeri değil. bilen varsa kendisine bir adet domdom bilye hediye edicem(mavi).[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 reaktans kondansatörün reaktansı empedans genel bişi :P çok iyi açıkladım tebrikler bana akşam açıklayım istersen cıkacam da simdi hehe[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 way way way. Şanslısın Reactance'ı bilmiorum. Resistance demek istemiosundur inşallah. Impedance iki akıma birden verilen karşı kuvvet. AC ve DC'ye karşı yani. Yani bir kablo yada hardware olabilir. Tam olarak orasını bilmiorum ama. Her iki tip akım türünede resistance'ı varsa o resistance'a impedance denio.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 simdi x - ye ekseni düşün y ekseni reaktsn oluyo + si ve - si nin toplamı reaktans x ekseni ise indüktans x le y nin birleşimi ise empedans[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 yok aralarındaki farkı sormuştum tanımları biliyodum. reactance Impedance'ın skaler büyüklüğü oluyomuş sadece. bu kadar basitmiş yani.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 impedance belli bir frekans aralığında sabit bir değer olarak giden direnç iken reactance'da böle bişi yok[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar