zlorwf Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Pet summon olayına ısınamadım warrior açmanız önerilir:P[hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless. [Bu mesaj Zed tarafından 13 November 2003 23:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 biraz FPS olmuş..[hline]Güldürme beni Sam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 interface olarak güzel aslında kolay kontrol edilebilir fakat, benim anlamıdğım eğer grafikler böle olrusa oyun oynanmaz herhalde bu örnek amaçlıdır di mi? o trol öle vuruken arkasından siyah bişey gelio sonra bi basion direk yere düşüo yani resim var arkada bi trol var ? böle değildir di mi :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 ehuehe tabiki diil :P ordaki troll direk beastiary den alınan gif falan o tuhaf gölgede ordan zaten :)[hline][i]Wow - MM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 nası oynanıyo ya anlamadım bi tek troll e tıklayabiliyorum :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar