Mavi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 İlk defa bu kadar mutlu olduğumu hissediyorum..4 aydır kız arkadaşımla seviyeli, saygılı bir ilişki yaşıyoruz tam bugün 13'ünde 4. ay'a girdik.Her ne kadar yüzünü göremesemde telefonda bana bi kaç söz fısıldadı ve çok mutlu oldum anlatamam.Evt ilk defa böyle bir ilişki yaşıyorum 4 ay süren seviyeli giden çok hoş bir duygu anlatılmaz yaşanır denir ya o tarz sizlerle paylaşmak istedim sadece. aman nazar değmesinnn[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 inşallah da , sabahın bu saatinde ne işiniz var kardeşim , yarin gidersiniz bir yere kutlarsiniz ... hadi yat uyu , kız arkadaşinin karşisina pertlek gözle çıkma bakayım ( UYKUSUZLUK BAŞIMA VURDU)[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır ...1...2...3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 sakine vde sevincidnden ziplarken ya da ucarken kafani tavana ya da diger olaylara vurma haa mutluyum diye kafasinin yaranlar ordusuna katilirsin alimallah[hline]Var var var. -A Khajiiti Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 abi saat sabahin 6 si farkındasin dimi? sabah sabah ne aşkı bole hani amerikadaysan felan bilelim.[hline]ben almiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 :) çok iyi bilirim o duyguyu (yalana bak... hiçbir ilişkim 1 ayın üstünde sürmedi... süremedi ühühü)[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 said: Mavi, 14 November 2003 06:15 tarihinde demiş ki: İlk defa bu kadar mutlu olduğumu hissediyorum..4 aydır kız arkadaşımla seviyeli, saygılı bir ilişki yaşıyoruz tam bugün 13'ünde 4. ay'a girdik.Her ne kadar yüzünü göremesemde telefonda bana bi kaç söz fısıldadı ve çok mutlu oldum anlatamam.Evt ilk defa böyle bir ilişki yaşıyorum 4 ay süren seviyeli giden çok hoş bir duygu anlatılmaz yaşanır denir ya o tarz sizlerle paylaşmak istedim sadece. aman nazar değmesinnn[hline]Kuzu tecrubeyle sabittir fazla sevinme,cok sevindiginide belli etme kız arkadasına sakın inan daha uzun surucektir.Saygı&Sevgi diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 said: tecrubeyle sabittir fazla sevinme,cok sevindiginide belli etme kız arkadasına sakın inan daha uzun surucektir.Saygı&Sevgi diyorum. Bende ne alakası var diorum. Aksine iki seven birbirine duyglarını istediği gösteremicekse ne anlamı var o zaman sevip sevilmenin? ilişki yaşamanın? paylaşım lazım.[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 ilişkim olmadı dermişim .. Allah korusun *!Kulak memesine değdirip öptüğü eli karpuzun kafasına tıklatır*[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 hayırlı uğurlu olsun, darısı tüm sapların başına(özellikle benim) bu arada şehirlerarası falan değildir umarım, pek uzun ömürlü olmazlar genelde, mecnuna dönersin sonra[hline]Aşağıdakilerden hangisi en aşağıdadır??(viva OSS) not:small nası yazılıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 bır yastıkta kocayın ınsallah[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 said: DiaBLeSSe, 14 November 2003 12:45 tarihinde demiş ki: said: tecrubeyle sabittir fazla sevinme,cok sevindiginide belli etme kız arkadasına sakın inan daha uzun surucektir.Saygı&Sevgi diyorum. Bende ne alakası var diorum. Aksine iki seven birbirine duyglarını istediği gösteremicekse ne anlamı var o zaman sevip sevilmenin? ilişki yaşamanın? paylaşım lazım.[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... beni yanlıs anladın, anladıgınıda insallah birgun anlamazsin mutluluklar diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 pokemon__RIZA quote yerine yanıtla tuşuna basarsan daha güzel görünecek topicler ;] Bencede Diablesse haklı, strateji üretmeyin ilişkide, yaşayın işte içinizden ne geliyorsa. "Şöyle yapmayayım böyle anlamasın, şöyle görüneyim, kasayım kendimi" diye yaklaşılan ilişkiden hayır gelmez. Keyif almadıktan, rahat olmadıktan sonra yıllar sürse ne olur, gecelik olsa ne olur. Mutluluklar Mavi =][hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 said: Nefr, 14 November 2003 15:24 tarihinde demiş ki: Yine bir üstteki mesaj; gereksiz quotea değindiğim / Nefr gine ozur diliyorum Nefr, haklısınız ben sadece gordugum ve yasadıgım ornekleri dusunerek boyle birsey yazdım affedin lutfen beni. [Bu mesaj Nefr tarafından 14 November 2003 16:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Hayırlı olsun. Insallah daha uzun surer... Borbag sana da bol şanslar sap gibi kalmak istemiyorsan. Ama dur, o sapların listesine beni de ekleyebilirsin.[hline]Uuma ma' ten' rashwe, ta tuluva a' lle Don't look for trouble, it'll come to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Sabahın 6'sı demiş bazı arkadaşlar ;) beni uyutmayan onun sözleriydi zaten. Kız arkadaşımı göremiyorum çünkü ayrı şehirlerdeyiz en son 3 hafta önce yanındaydım telefon aracılığıyla ile görüşebiliyoruz ancak. Ama birbirimize sonsuz güvenimiz var. Herkeze teşekkür ederim.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 allah tamamına erdirsin. ;)[hline]Yakın Olmak İcin Uzak Dur Benden... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 said: pokemon__RIZA, 14 November 2003 10:59 tarihinde demiş ki: tecrubeyle sabittir fazla sevinme,cok sevindiginide belli etme kız arkadasına sakın inan daha uzun surucektir.Saygı&Sevgi diyorum. Saygı&Sevgi Katılıyorum.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar