Grudge Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Hastasıyııımmmm :D[hline]You want the Dark on the Lady of Pain? Get real! There ain't no dark, least, none that anyone alive or dead ever knew. Might as well make up your own, for the good it'd do you. So what's the truth, then? Well, with most things in the Planes, the Truth is whatever you believe it to be. Simple as that. Believe well, cutter.[Bu mesaj Grudge tarafından 10 November 2003 10:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Lockwood çizimine bezniyo, zaten olsa olsa o olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Adam zaten utanmasa Ejderhalarla gıdıp yasayacak o derece bagımlı bu ejdercıklere herhalde asagıdakılerde aıle fotografı mahayetınde ehu :D[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Ehem renksız beslı resımlerdekı dragonlar saat yonunde 12 den baslayarak sılver,blue,green,white,goldtur.Asagıdakı beslı ıse gene saat yonunde Red,Brass,black,x,copperdır.Burda x ın ne oldugu hakkında bır fıkrım yok embesıl sey dırek kaplumbaga ya benzıyor ve bızım aılede ne ısı var anlamadım bızım bakkal olabılır mesela :)Turtle dragon olabılır aslında ama genede emın degılım kesın bır teshıs ıcın kuyrugunu ve pencelerını gormem lazım zaten turtle dragonsa kabugu falan vardır.Bu renksız resımler ustundekı delıkanlı ıse aıle resımlerıne ozellıkle konurkı gordugunuz anda yıyın dıye.Cok lezzetlıdırler ama bıraz sertler metalden dolayı.En usttekı ıkı resımse bızım Alıyle Ahmetın resımlerı bırbırlerını hıc sevmezler aslında :D Thnx Grudge....[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 bu 3rd ed draconomicon mu? bende 2nd ed var, bu resimler yok :)[hline][i]Wow - MM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Evet 3rd Edition Fakat edition öte çize çize kendide dragon olacak yakında[hline]Avatar the Fallen Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Senko, 28 October 2003 23:30 tarihinde demişki: Aket İlerde Butterfly yiyecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 dragon, x dediğin white oluyo teessüf ettim :-p ayrıca white dediğin copper, copper dediğin de bronze. çalışmamışsın dersine. otur 0 :D [hline]You want the Dark on the Lady of Pain? Get real! There ain't no dark, least, none that anyone alive or dead ever knew. Might as well make up your own, for the good it'd do you. So what's the truth, then? Well, with most things in the Planes, the Truth is whatever you believe it to be. Simple as that. Believe well, cutter. [Bu mesaj Grudge tarafından 10 November 2003 16:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 goldlarin o kanatlarla nasil uctuklarini hep merak ederdim..[hline]sandwich theorem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Hmmmm ehem.. Copperla Bronze u hep karıstırırım zaten ona bısey dıyememde,whıte dragon olayı gercekten sasırttı benı en kucuk ve mongolları whıte dragon duzgun bır cızım gormemıstım ama acıklamalarındakı dragona benzemıyor hıc neeeyse... Su sıra savage specıes ı ıncelıyorum.Orıental oyunlar oynuyordunuz gecenlerde bayagı ılgınc bılgıler var bakmadıysan yardımcı olur yanı grudge cım :)Hayvan adam,essek herıf,su aygırı rogue gıbı :D[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 geçkaldın be dragoncum. oriental oynayan arkadaşların mezarlarının üzerinde çimenler bitmeye başladı bile :D savage species bende de var. hatta şu an bitane antrophomorphic feral wolverine'imiz var oyunda :)[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you though? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a chiper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 3rd Edition Players Handbook sf 124 ve sf 131 de çizmiş olduğu red dragon a hasta oldum.Özelliklede 131. sayfada diğer canlılar yanında ne kadar ihtişamlı durduğu gözler önüne serilmiş...[hline]Avatar the Fallen Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Senko, 28 October 2003 23:30 tarihinde demişki: Aket İlerde Butterfly yiyecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Hmmm o gencler oldumu yazık... Neyse dedıgım gıbı ılgınc elemanlar var orda guzel de,bı de epıc lvl katılırsa ılgınc seyler cıkar. Wolverin hosmus tam olarak neye benzedıgını hayal edemesemde :D[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 su white dragon harbiden tospaa gibi deniz tospaasi :) digerleri idare eder :P[hline]The World is yours. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 ahan da burdakine benziyo[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you though? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a chiper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 http://www.geocities.com/Area51/Chamber/8095/pics/western.html buyrun bakalim her turlu dragon resmi burda[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Ehe aclımadı bende :)[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 http://www.geocities.com/Area51/Chamber/8095/pics/western.html bir onceki mesajimda http/ olarak cikmis basi. eger bir admin varsa degistirsin su yukardaki mesajimi Adres budur c/p yaparsaniz gdebilirsiniz[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar