kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 fonksiyonlu saçma sapan bir rüyadan kalkıp biraz dolandıktan sonra uyumaya çalışırken ilham geldi sabahın üçünde iki şiir yazdım,kırmızı kalemle bir ajandanın arkasına :) buyrun: Arada bir gelir böyle Şiir yazmak istersin Çalışır, didinir, uğraşırsın Yazamazsın Duygu yüklenmişindir bir an Anlatmak istersin hepsini İstisnasız, teker teker Anlatamazsın Nazlı şeydir çünkü şiir Masa başında oturmaya gelmez Elinde kalem bekle saatlerce Beceremezsin Bir de tabular vardır yıkılacak Ölçülü, uyaklı, düzgün yazılacak Adam bakınca "Vay be!" diyecek Dedirtemezsin Sanatlarla doldurursun şiiri İlk harflerle cümle kurarsın Ama o zaman şiir çeker gider Geri de getiremezsin Ancak gecenin bir yarısı, bir peri Dürterek ense kökünü, uyandıracak seni Kalkacaksın, yazacaksın ne varsa İlk bulduğun kalemle İlk bulduğun kağıda Ne dörtlük kalacak ortada Ne de uğraşacaksın gonca gül diye Oturacaksın, ne varsa kafanda Kalem kağıt bitene, Dürten peri gidene, Kafanı, kalbini boşaltana kadar Artık Allah ne verdiyse Yazacaksın, yazacaksın, yazacaksın...[hline]Aşağıdakilerden hangisi en aşağıdadır??(viva OSS) Ardethe bani aydınlattığı için teşekkürler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 bir tane daha var, kalabalık etmesin diye ayrı(aynı gece)(hayır, aşık değilim): Saat gecenin bir yarısı Bir yığın horultu arasında Bir yığın pirenin içinde İki göz var kan çanağı gibi Saat gecenin bir yarısı Bir ben var ki yatağın içinde Gözlerini kırpmadan tavana dikmiş Birini bekliyorum nedense Saat gecenin bir yarısı Gözlerim yaşarmaya çalışıyor Kırpmamaktan herhalde Ama bir türlü beceremiyorlar Saat gecenin bir yarısı İnan ki hiç uykum yok Gözlerimde hiç yaş yok Sen de yoksun yanımda Saat gecenin bir yarısı Alkole karışmış iki kan çanağı Tavana dikiliş bekliyorlar Ya sen gelene ya da çürüyene dek Saat gecenin bir yarısı Mışıl sesleri sağır ediyor Bense yalnız yatağımda Mecnun gibi mi desem Salak gibi mi desem Kaç gecedir seni bekliyorum Aşıklara adıyorum bunu, buralarda bolca varmış zaten:)[hline]Aşağıdakilerden hangisi en aşağıdadır??(viva OSS) Ardethe bani aydınlattığı için teşekkürler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 guzel[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar