sostizm Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Bir eğitim materyaline ihtiyacımız var. Flash veya başka bir animasyon programı ile bir mekanizmanın çalışması canlandırılacak. Bu tarz bir işi nasıl ücretlendirebiliriz? Aranızda yapmaya gönüllü (elbette ücreti karşılığı) var mı? Piyasa da uçuk rakamlar dolaşıyor bu tarz bir iş için, bir ölçüsü yok mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Zor olmasa gerek vaktim olsa ben yapardım size para falan vermeyin kimseye eş dost bulun araştırın,olmadı buradan aramaya devam edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 para karsılıgı olsa belkı de ucerti karsılıgı yapmam abi ... [Bu mesaj The_Delucian tarafından 13 November 2003 23:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 said: The_Delucian, 13 November 2003 23:47 tarihinde demiş ki: para karsılıgı olsa belkı de ucerti karsılıgı yapmam abi ... [Bu mesaj The_Delucian tarafından 13 November 2003 23:48 tarihinde değiştirilmiştir] :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Teşekkürler arkadaşlar, şimdi 2 genç arkadaş inceliyor bir teklif verecekler... Çok kolay değil süresi 20-25 dakika falan olacak.dönen ve birbirine bağlı bir mekanizma, her adımda yeni parça eklenerek tüm sistem oluşana kadar büyüyecek adım adım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar