Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 güvenlik kamerasına yakalandı camsiline sıktıgı zehirli sıvı ile civardagezen sivrisinek ve karasinekleri öldüren bu psikopat yakalandıktan sonra verdigi demecinde bu saatte kendisini rahatsız eden sivrisinekleri öldürdügüne hiç ama hiç pişman olmadıgını soguk kanlılıkla anlattı .[hline]Grandmaster HamburgerSam, 14 November 2003 02:47 tarihinde demiş ki: ekşisözlüğü objektif kaynak olarak kabul edeceğime gider uludağ maden suyunu kaynak edinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 oha hala kaldımı sivrisinek ya kasımdayız.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 bunlar ozel yetiştirilmiş herhal sakaryada kar yagarken bile oluyo suan ist deyim ama takip ediyolar sanırım[hline]Grandmaster Hamburger Sam, 14 November 2003 02:47 tarihinde demiş ki: ekşisözlüğü objektif kaynak olarak kabul edeceğime gider uludağ maden suyunu kaynak edinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 ben de ayaktayım, uyanıgım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 4 günlük işkencemin 5. gecesini yaşiorum .. ayaktayim .. işkence hat safhada .. her gün daha az uyuyorum .. bu gece hiç uyumayabilirim... daha ne kadar devam ederim bilmiyorum... dfevam etmeliyim .. göz kapaklarimin ağirliğini hissetmemeliyim .. Uyumamaliyim...[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır ...1...2...3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 4 gune 5 gece ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 hayatımda hiç uyumadım (a.k.a büyük yalan)[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 karpuz imzan hoşmuş :)[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 5-10 dakka sonra svreenshot koyarim , KArayolu proje var başimda bela .. siz siz olun mühendiz falan olmain ....[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır ...1...2...3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Eee valla benim odada var bir tane sesini duyuyorum ama henüz herhangi bir aksiyonunu görmedim. Sadece sesi var(hayalet sinek) Bu arada o psikopat gözülüğde ters tamış yaa. Düşmezmi o gözlük?[hline]-Sıraya bak hayatta yetişemeyiz-B planı zamnı kızlar*Bildik fon müziği*-Abi kıza bak.Üff bide saçlarını sallamasa.Neden sallıyor anlamadım-Vauw...Lan!Ulan kıza bak bizim sıramıza girdi. Gel lan buraya*Çat çut-Flaş flaş. İki genç sırada önüne geçen kızları döverek hastanelik etti.Solufain"Hakettiler.Ben o sırada kaç saat bekledim"yorumunu yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 adamin sivrisinek maceralari bitmiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 screenshotlar eşşek kadar ... oyuzden klikleyin ... gecenin bn i saati adami katil eden şeylere bi göz ativerin ... ( A-CAD ÇİZİMLERİ , KARAYOLU PROJE) http://pimpsare.us/up/files/hiredcad1.JPG http://pimpsare.us/up/files/hiredcad2.JPG http://pimpsare.us/up/files/hiredcad3.JPG[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır ...1...2...3 [Bu mesaj hired_gun tarafından 14 November 2003 11:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 bende bi talihsizlik sonucu inşaat mühendisi olacam 4. sınıftayım ama 2 den ders alıyorum hala :([hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 al benden de okadar 2-3-4 dersler karişik çoban salata olarak ortada ...[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır ...1...2...3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 allah autocat gördüm heme nkapattım unide bu dersten ff aldım (okadar sağlam çizmeme ragmen) yaz okulunda aldım bu dersi gene , normal sezona gore cok frklı bi calısma gostermedim ama yaz okulunda ba geldi de autocat hocası kitabını sattı ilk ders 2. ders ve dier derslere hep asistanını yollamıştı gıcık olduydum biz dersi alırken r14 vardı gerçi 2000 baya kolay ona göre :)[hline]Grandmaster Hamburger Sam, 14 November 2003 02:47 tarihinde demiş ki: ekşisözlüğü objektif kaynak olarak kabul edeceğime gider uludağ maden suyunu kaynak edinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 super valla :D[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar