Obscura Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 aslında düşündümde dünya yokolmadan önceki ana gitmek isterdim şöle 1 saat öncesine fln sora da dünyanın yokoluşuyla ölmek[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 said: mp3, 10 November 2003 22:59 tarihinde demiş ki: Dün çok acayip ama bir o kadarda güsel bir rüya gördüm. *! hırıltılı bir sesle* ööööleeeeeeeeeeceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeksiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn[hline]Aşağıdakilerden hangisi en aşağıdadır??(viva OSS) not:small nası yazılıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Uygarlığın çöktüğünü görmek isterdim hatta eğer bukadar teknoloji zehirlenmesinden sonra ayak uydurabilirsem kalmakta isterdim. Tabi çok ironik olduğu yazdığım ama olsun...Onun için teknoloji kullanarak değilde büyü kullanarak gitsem daha iyi olurdu[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 said: axedice, 11 November 2003 13:13 tarihinde demiş ki: soru: Sence yazar mıydı? hmm. galiba yazması gerekiyo...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 said: Obscura, 11 November 2003 19:23 tarihinde demiş ki: aslında düşündümde dünya yokolmadan önceki ana gitmek isterdim şöle 1 saat öncesine fln sora da dünyanın yokoluşuyla ölmek Obscura naptın ya, hayat güzel ne bu acele zaten hepimiz toprak olacaz 60 küsür sene sonra o zaman ölürsün rahat rahat, daha bu yaşlarda ölümü napacan? zaman makinası işin tadını kaçırır, hem zamanda olan birşeyi değiştirmek herşeyi altüst eder.. çok istemişimdir geçmişe gidip osmanlının yada türkiyenin hatalarını düzeltmeyi, ama şu anı biçimlendiren geçmiştir, osmanlının hatasını düzeltmek türkiyenin sonunu getirmektir belki de... herşeyin olması gerektiği gibi olması(bu birçok insanın ölümü falan olsa bile) bence en iyisi[hline]Aşağıdakilerden hangisi en aşağıdadır??(viva OSS) Ardethe bani aydınlattığı için teşekkürler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Ben önce geleceğe gitsem 1 hafta öncesine giderdim. loto sonuçlarını görmek isterdim. Sipanileri aldıktan sonra gider Jennifer Lopezle eğlenirdim. :) Ne bilim... Mehmet Ali Erbil ile Kıbrısta kumar oynardım. yapardım bişeyler yaw :)[hline]Yakın Olmak İcin Uzak Dur Benden... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar