Arnaviscaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Her aylik patch de 4 saat kapali diyorlar 12-15 saati buluyor. Simdiden 8 saat oldu bile ki bu sefer estimated 3.5 saat.[hline]Arnaviscaa Eclipse - R.I.P Teras Kasi Master / Master Gunfighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 adamlar napicagini sasirdi ya serverlar bi locked geliyo sonra offline oluyo sonra tekrar geliyo tekrar gidiyo cocuk oyuncağı gibi oldu[hline]Ogoed in Eclipse Galaxy Or-ema in Kettemoor Galaxy Icq :. 802222 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginelus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 ben avrupa serverina bi ara girdim gayet isliyodu sora down olmus oda yarisi locked yarisi down eheh salaklastilar adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 ortalama 5dk da bir deniyırum :) siz ?[hline]eededo tha Pokemon Master -------------------------------------------- Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 http://patch.starwarsgalaxies.com:7050/patch/web/swg/motd/patch_message.html bu adresten kontrol ediyorum ben herhangi biri yoksa listede girip bakiyorum locked olayimi yoksa loading-online olayimi diye daha kolay :) yukardaki adres launch padde gozuken sagda bulunan informationlarin yazdigi sey[hline]Ogoed in Eclipse Galaxy Or-ema in Kettemoor Galaxy Icq :. 802222 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Kasmayın beyler şu linki deneyin bende devamlı açık refresh rate ide ayarlanıyo anında goruyosun. http://www.swgcc.com/tf/pop_server_status_entry.asp[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar