WinterWolf Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Sosyoloji (IR 105) isimli bu heavy ezber yeteneği isteyen dersle başım dertte:). Sorun şu ki herbiri birbirinden spastik kelimelerle kurulan birçok tanımı bir türlü ezberleyemiyorum(Ders inglizce bu arada). mesela chapter 1 i bitirip 2 ye geçtikten bir süre sonra chapter 1 den aklımda çok az şey kalıyor. Tabi ki o kadar ezberledikten sonra söz konusu şeyin ne olduğunu tam olarak biliyorum ama hocamız(polonyalı oda) kendi cümlelerimizle yaptığımız tanımlara genelde eksik puan veriyor. Mesela 3 puan üzerinden yapılan 1 quiz de çoğu şeyin tanımını kendi cümlelerimle wede çok mantıklı bir şekilde yaptım ama yinede quizden 2 aldım. Hani hesap kitap işi olsa yapacayık:). Kısacası nedir bu ezberin sırrı? (Kopya diyeni vururum:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 ezberlemem 2 defa okurum aklımda kalanları sınavda yazarım ki bayağı da kalır aklımda[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 zor iş kopya diyim vurma :) soru çıkablicecek yerleri yaz falan sonra bir daha oku vs[hline]CsnFrp What is Regulus? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 kopya :) aehuae ama valla vurma direkt kopya yani eahuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Ben genelde okurdum. aklımda olmayan cvpları kağıda yazar sonra kopya cekerdim. tavisye ederim.[hline]Yakın Olmak İcin Uzak Dur Benden... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 okurum okurum okurum. çok karışık yerleri ufak ufak kağıtlara yazarım kopya niyetine bu yazma esnasında bunlar aklımda kalır sınavda takır takır yazarım kopyalara bakmadan.[hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 önemli noktalari bir kagida yaz.. ondan sonra o kağıdı kopya hazırlar gibi 2 kere yaz dikkatlice. okuyarak anlayarak. bitti.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 kendi yöntemimi söliim %99 başarı aç kitabı sora konuları başlıklar altında madde madde yaz bikere yazarken baya bi öreniosun sora bunnarı bi kere oku ve aklından tekrar et bi de bakmışın ki ezberlemişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 ehe ben çalışamıom artık ezber falan eskiden lisede en azından her önemli gördüğüm ieyi yazardım 10 sayfayı 3 sayfaya kadar falan indirirdim öyle öyle çalışırdım ama artık baydı. Çalışamıorum ezber mezber. (bkz.çrş günkü tarih sınavım) çrş günü tarih sınavım vardı 60sayfa lık yerdi. Çok fazla sayılmaz 60 sayfa ama yok çalışamadım ,ite sınav günü paşa paşa gittim 2 tane soru vardı ztn sınavda, ne geliosa aklıma yazdım çıktım.sonucu merak ediorum eheh ama benim için en iyi yöntem yazarak çalışmak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 ezbere olan dersleri çalışmanın bir yöntemi vardır sınavdan 1 hafta önce her akşam tekrar ediceksin.. yok yapamam diyorsan kopya çekiceksin yapıcak başka hiç bir alternatif yok.[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 0 almayı dene. Sokarım tarihe yaw ne ezberlicem de... Mesela bugün öle yaptım 25 bekliyorum (kopya kasmam hiç) He tabi bunu sık sık yapma sadece iice dalgın olup çalışamaz olunca yap. Onun dışında önemli kısımları yazarak tekrarla yazdıkça görsel olarak aklında kalıo.Çok önemli olmayan yerleride arkadaşın dediği gibi hafta öncesinden kasmaya başla[hline]Avatar Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Çalışmam :P[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Wulfgar benim durumumu da düşün.. salı günü tarih sınavı çarşamba biyoloji sınavı ardından biyoloji uygulama 2 ezber dersi ard arda hangisine çalışayım kardeşim ya bide bu ortak sınav olayı yokmu temelli deli oluyorum..[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 valla hiç bişi deme çünkü bizim bu hafta şöleydi Pzt - Resim (sanat tarihi olduğundan italyanca ezber) Salı - Bioloji (oda italyanca bırak türkçeyi ezberlemeyi bide italyanca gramer kasıoz) Çrş - Latince (fiil çekimi ezberle işin yoksa) Bugün - Tarih (osmanlılar, ki kasmadım ezberlemedim ezberleyemedim!)[hline]Avatar Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 abi boşver sen bu önerileri :PpP sınıfın ineğinin yanını kap sınavda saldır kağıdına aehueah bunun dışında paso sallıcan işte bir de kitabı şöle bi okursun işte yeter :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Türkiye'de hey şey yamuk kardeşim başta eğitim sistemi olmak üzere..[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 said: Raid3r, 13 November 2003 20:41 tarihinde demiş ki: abi boşver sen bu önerileri :PpP sınıfın ineğinin yanını kap sınavda saldır kağıdına aehueah bunun dışında paso sallıcan işte bir de kitabı şöle bi okursun işte yeter :P muahah buda bir yöntem tabii ;)[hline]Yakın Olmak İcin Uzak Dur Benden... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 said: theKingpin, 13 November 2003 20:44 tarihinde demiş ki: Türkiye'de hey şey yamuk kardeşim başta eğitim sistemi olmak üzere..[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. KKTC:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 said: Mosquito, 13 November 2003 20:27 tarihinde demiş ki: ehe ben çalışamıom artık ezber falan eskiden lisede en azından her önemli gördüğüm ieyi yazardım 10 sayfayı 3 sayfaya kadar falan indirirdim öyle öyle çalışırdım ama artık baydı. Çalışamıorum ezber mezber. (bkz.çrş günkü tarih sınavım) çrş günü tarih sınavım vardı 60sayfa lık yerdi. Çok fazla sayılmaz 60 sayfa ama yok çalışamadım ,ite sınav günü paşa paşa gittim 2 tane soru vardı ztn sınavda, ne geliosa aklıma yazdım çıktım.sonucu merak ediorum eheh ama benim için en iyi yöntem yazarak çalışmak.. mosq iyice bozulmuşun olum lisede 90'dan aşağı almazdın :) uahaha aklıma geldi ya destroyer la ne kopya çekerdik senden lise1'den muhauha senin sayende geçtim denilebilir[hline]CsnFrp What is Regulus? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar