PaSCaL21 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Arkadaşlar salak ile avanağın 2. ve yeni filmi olan when harry met lloyd 24 ekimde vizyona girecek diye biliyordum fakat ne zamandır bekliyorum gazetelerde afişlerinide görmüştüm 24 ekimden önce fakat sonra afişlerde yok oldu film gelmedi acaba sorun dağıtıcıyla ilgilimi? :-? :hmm:[hline]Your death will be avenged !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 valla orasını dağıtıcıya sormak lazım beni aşar dogrusunu söylemek gerekirse.[hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 http://us.imdb.com/title/tt0329028/ türkiye ye ne zaman gelir bilmem ama bak 3.3 almış.kötü diyorlar..Jim Carrey olmadan girerlerse işe böyle olur tabi[hline]CsnFrp Yiyemedikten sonra otomobilin ne anlamı var ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 ben seyretmem abı o fılmı.. (bı tek afıs gıbı bıseysdını gordum boyle kartondan ne derler kartondan şey işte neyse onu gordum) sogudum fılmden dırek[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 seyrettim. kötü gerçektende. beklemye değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaSCaL21 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Yorumlarınız için teşekkürler ama ben çıkış tarihi hakkında bir bilginiz varmı onu merak etmiştim :-)[hline]Your death will be avenged !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neverm1nd Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 biz bunun ilkini kuzenimle izlemistik yas 9-10 en fazla gitmistik neyse ara oldu kuzenin bagirarak soledigi ilk soz k:salak ile avanak girsin gotune y...k[hline]Liseli var ya ,ah o liseli Kisa etekli,dar elbiseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar