Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Klavyenin en sevdiğiniz tuşu hangisi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Wake yazan tuş, bi işlevi olmadığı için sabahları uykulu gözlerle kafam yerine gelene kadar wake wake diye baırarak basabiliyom :)[hline]'Cause everyday we pay the price,
With a little sacrifice...

Bob Marley - Jammin'

Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu
Mesaj tarihi:
said:
Gilean, 06 Mart 2003 22:01 tarihinde demiş ki:
valla bayaa s1k1lm1_1n demekki bööle bi topic açt11na göre..kafa sulanm1_:D
bence backspace..çünkü hayatta yapt11n _eyleri silemessin ama bilkgisayarda silebiliosun:D[hline]Experience My Dead Side

bi download bitmesini bekliyorum da vakit geçmiyo... kimsenin de mesaj attı yok ehehe[hline] =o=
Mesaj tarihi:
en gıcık olduum tuş windows tuşu.
hiç basmadıım tuş turbo wake up sleep power
en sewdiim tuşlar da enter space we esc.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Mesaj tarihi:
windows tuşuna kılım (cs)
ama oyun dışındayken de çok işe yarayan bi tuş benim gibi sorunlu makinanız varsa[hline]
There is a peace I am searching
There is a freedom I'm depending on
There is a pain that's never ending
There is a rain falling only on me
There is a dream I am living
There is a life I am dreaming of
There is a death I'm awaiting
There is a home I am deserting
Mesaj tarihi:
ayrica power super bi tus bilgisayari gece acik biraktikttan sonra sabah okula gitmeden tek tusla kapatmak ooyle shut downlarla ugrasmamak cok guzel cok leziz[hline]Day after day we will gratefully suffer for more
Predestined's our part
So we bleed in the name of god

Blind Guardian - Age of False Innocence
-Kings of Chaos-
So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
Mesaj tarihi:
Benim on parmak seklim biraz farkli. ellerimi klavyeye dik açi yapacak sekilde koyuyorum dolayisiyla w ya sol el orta parmagim denk geliyor.[u ya ise ufak bir sag el uzanmasi ile ulasiyorum. hline]

Dongi dongi dongi dongi dabidaba

Querquobad Quane [SnowLords]

[Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 07 Mart 2003 00:03 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...