karpuz Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 ya biliyorum aşırı geyik ama cidden çok merak ettim... bence Tab veya numpaddeki Enter...[hline] =o=
Gilean Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 valla bayaa s1k1lm1_1n demekki bööle bi topic açt11na göre..kafa sulanm1_:D bence backspace..çünkü hayatta yapt11n _eyleri silemessin ama bilkgisayarda silebiliosun:D[hline]Experience My Dead Side
Volfied Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Wake yazan tuş, bi işlevi olmadığı için sabahları uykulu gözlerle kafam yerine gelene kadar wake wake diye baırarak basabiliyom :)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu
karpuz Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 said: Gilean, 06 Mart 2003 22:01 tarihinde demiş ki: valla bayaa s1k1lm1_1n demekki bööle bi topic açt11na göre..kafa sulanm1_:D bence backspace..çünkü hayatta yapt11n _eyleri silemessin ama bilkgisayarda silebiliosun:D[hline]Experience My Dead Side bi download bitmesini bekliyorum da vakit geçmiyo... kimsenin de mesaj attı yok ehehe[hline] =o=
Fistan Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 ESC en sevdiğim tuş en sevmediğim şu dandik Wake Up ve Sleep tuşları..[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b]
narin Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 PrintScreenSysRq[hline]"Love : ] is splendid , all you need is love ! Mouline Rouge(1900)
Gallant Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Space çok şeker walla, hele ergonomik olunca:)
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 said: fizban, 06 Mart 2003 21:57 tarihinde demiş ki: ctrl + alt + del[hline]fighting for peace is like screwing for virginity waktiyle aynı topiği ben açmıştım.. En çok kullandığınız tuşlar diye... HaleN Fiz in kiyle Aynı... Enter-CtrLALTDEL-Esc :)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei!
Grudge Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 page up/page down bi de mouse un tekerleği insanın hayatını kolaylaştırıyolar resmen :)
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 en gıcık olduum tuş windows tuşu. hiç basmadıım tuş turbo wake up sleep power en sewdiim tuşlar da enter space we esc.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Grudge Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 said: Sly-One, 06 Mart 2003 22:26 tarihinde demiş ki: en gıcık olduum tuş windows tuşu. direk söktüm onu
arcane Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 windows tuşuna kılım (cs) ama oyun dışındayken de çok işe yarayan bi tuş benim gibi sorunlu makinanız varsa[hline] There is a peace I am searching There is a freedom I'm depending on There is a pain that's never ending There is a rain falling only on me There is a dream I am living There is a life I am dreaming of There is a death I'm awaiting There is a home I am deserting
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Hepsi :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
tunca Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 en sevmediğim kesinlikle power ve sleep[hline]Join my army of the elves
HellHound Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 ayrica power super bi tus bilgisayari gece acik biraktikttan sonra sabah okula gitmeden tek tusla kapatmak ooyle shut downlarla ugrasmamak cok guzel cok leziz[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Ben . yi cok seviyorum. tam boyle sag yüzük parmagina denk geliyor. Birseylerin bittigini anlattigi için bana acaip huzur veriyor.[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords]
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 sen y we u ya nası basıosun yüzük parmaın ordaysa[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Benim on parmak seklim biraz farkli. ellerimi klavyeye dik açi yapacak sekilde koyuyorum dolayisiyla w ya sol el orta parmagim denk geliyor.[u ya ise ufak bir sag el uzanmasi ile ulasiyorum. hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] [Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 07 Mart 2003 00:03 tarihinde değiştirilmiştir]
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 tab[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Bi de f5 var pepelekte çok kullani$li[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords]
sharky Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 ; (şŞ) ve / (:.) Ha bir de Shift+PageUp/PageDown'u da eklemek lazım. [hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com [Bu mesaj ShARkY tarafından 07 Mart 2003 00:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar