Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 mış? böle bişey duydum ama hiç bi bilgi bulamıyorum. bilen gören duyan varsa bildiğini bizede anlatsın.hatta bilen resim,link falan verirse dahada bahtiyar oluruz.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 E daha yeni makyajlandı diye sattılar arka stopları deiştirip?[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 bilmiyorum walla. bana da sinyaller aynaların üzerine alınacak falan dendi.üç kapıya marşbiel spoiler falan dediler ama tam bilmiyodu adamda ,meraktan çatlayacam.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 kaçıncı makyajlanışı be bu civic'in... hiç sevmiyom bu makyaj hadisesini ya. 2001 araba alıyosun 2003 de bi makyaj tamam elinde eski bi araba varmış gibi oluyo cok kıl bişi[hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 yani sonuçta bilen yokmu?[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Ya sanmıyorum eski civicler 96 dan 2000 e kadar fln geldi bunlar çıkalı nekadar oldu tambilmiyorm ama daha çok yeni makyajlandılar... HYUNDAI olsa hersene makyajlarda HONDA'nın okadar çok yapıcaını sanmıyorum. Sen nereden duydunki ??[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar