neo_cortex Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Ben geçen gün t610 için usb kablosu aldım bir telefoncudan.Orjinal değil.işte bunu ekledim donanımlara.Usb kablosu güsel güsel çalışyor.Tel. şarj oluyor falan da nasıl dosya gönderecem ? Sony Ericsson Image Editor var. download diyorum No t610 series detected diyor. telefondan dosya göndereyim belki o zaman tanır diyorum gönder de yeni bir seçenek çıkmıyor.Belki normalde de çıkmıyordur.O zaman nasıl dosya transferi yapacam ?
neo_cortex Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 peki şöyle sorayım. Madem bununla gönderemiyorum.Bluetooth ile nasıl gönderirim ? yani her bilgisayarda bluetooth var mıdır ? varsa nerden aktif edilir çünkü telefon bulamıyor. her bilgisayarda yoksa olup olmadığını nerden anlarım ? yardım lütfen...
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Ben anlamam, ama donanım yazılım bölümüne taşıyayım, orada anlayan çıkar herhalde.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...
bedeviizz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 keşke bilseydim de yardım edebilseydim. ama bence donanım yazılım bölümüne açsan dah hızlı yanıt alabilirsin.
Öne çıkan mesajlar