neo_cortex Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Ben geçen gün t610 için usb kablosu aldım bir telefoncudan.Orjinal değil.işte bunu ekledim donanımlara.Usb kablosu güsel güsel çalışyor.Tel. şarj oluyor falan da nasıl dosya gönderecem ? Sony Ericsson Image Editor var. download diyorum No t610 series detected diyor. telefondan dosya göndereyim belki o zaman tanır diyorum gönder de yeni bir seçenek çıkmıyor.Belki normalde de çıkmıyordur.O zaman nasıl dosya transferi yapacam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neo_cortex Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neo_cortex Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 peki şöyle sorayım. Madem bununla gönderemiyorum.Bluetooth ile nasıl gönderirim ? yani her bilgisayarda bluetooth var mıdır ? varsa nerden aktif edilir çünkü telefon bulamıyor. her bilgisayarda yoksa olup olmadığını nerden anlarım ? yardım lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Ben anlamam, ama donanım yazılım bölümüne taşıyayım, orada anlayan çıkar herhalde.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bedeviizz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 keşke bilseydim de yardım edebilseydim. ama bence donanım yazılım bölümüne açsan dah hızlı yanıt alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar