BlueIce Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Arkadaşlar rubi-ka 1 de bi martial artist açıyorum şuan sonunda oyun elime ulaştı 170 mb patch in ardından oynamaya başlıyacak gibi görünüyorum ... Martial artistte karar kıldım . Şimdi öncelikle skilllerle ilgili tavsiyelerinizi daha sonrada oyun içi buluşabilecek ve yardım edebilecek olanların isimlerini rica etsem de bi /tell çeksem oyunda :) ha birde clan seçiyorum...[hline] [Bu mesaj BlueIce tarafından 13 November 2003 08:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueIce Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Henüz kimse yok galiba forumlarda :) msmi gören :P ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 clan dogru secim omnilere ölüm neyse MA lardan ben anlamam ama newbie icin dogru secim[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Citirr - Clan Bureaucrat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueIce Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 doğru seçim yaptığıma sevindim :) yaw bide ilk levellarda para amma zor kazanılıyor oyunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar